Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Căutare
Arhivă blog
Parteneri
Aplicatii Excel gestiune si contabilitate - Magazine online, WebSite-uri de prezentare - AdyMedia.ro
bestkids.ro
Frumusețe

Produsele de îngrijire la momentul prezent

By on 7 august 2018

Mă declar fan absolut al gelului de duș Dove. Până acum am folosit DOAR varianta clasică și, preferata dintre preferate este, era, cea cu castravete. Dar, iaca, am vrut să mai încerc și altceva, și am zis să încerc varianta cu ulei de avocado. E la fel de fresh, de delicioasă și hidratantă ca cea cu castravete. Are un miros subtil, mă duce cu gândul la vacanță, la dragoste și îmbrățișări și pare mâncabilă. Gata, gata, să-o mănânci.

Paula’s choice este un produs de curățare facială, absolut dat naibii, în sensul bun; curăță delicat, nu usucă tenul, nu lasă senzația de gras, n-are parfum și nu e testat pe animale. Tubul de 470 ml îl am de anul trecut șiîncă mai are produs. De produsele de la Paula*s choice am aflat de la pasagera (Corina Allan). Sunt la al doilea tub, aproximativ de doi ani îl folosesc zi de zi, seara și dimineața.

Șamponul Head and shoulders îl folosesc pentru că îmi ține mătreața sub control, de fapt o elimină, altceva nu face acest șampon:curăță, atâta tot. Din ce știu eu, asta trebuie să facă un șampon. Alte promisiuni de genul că repară firul de păr, nu trebuie luate prea mult în seamă.

*Mi-am cumpărat noul șampon Nivea fără silicon și abia aștept să-l încerc.

Apa micelară de la Garnier o folosesc pentru a îndepărta machiajul, un fel de demachiant, dar și un produs de curățare. Curăță bine, nu lasă gras pe piele și nici nu usucă. Oricum după el mă spăl cu cleanserul de la Paula’s choice.

Nu pot să spun același lucru despre demachiantul Doina. E prea parfumat, lasă senzația de gras pe piele, iar pentru un ten gras/mixt ca al meu, e cam grav; și parcă nici nu demachiază prea bine.

Pasta de dinți Colgate, e un format nou, sub formă de spumă, ai impresia că e sub presiune. Apeși pe un „buton” și iese pasta. Îmi place mai mult decât varianta clasică, zic eu că îmi curăță dinții mai bine.

Bineînțeles, acestea nu-s toate produsele de îngrijire, dar consider că sunt cele mai importante.

Am uitat săpunul!

Unde e săpunul, săpunul????

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
  1. Cristina Dragomir

    20 august 2018

    Hei! Am periuta de dinti la fel. Sunt incantata de ea. De cand o folosesc, nu am mai facut tartru aproape deloc (asta de 2 ani!). La pasta de dinti eu am alte preferinte. In top e Signal. Laptele Doina nu l-am incercat si nici nu m-am simtit tentata sa o fac si bine am facut! Si eu am tenul gras ca tine.

  2. catalina

    23 august 2018

    Mulțumesc pentru comentariu, Cristina.

LEAVE A COMMENT