Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty

Îngrijirea pielii cu Apidava

Vara, pielea noastră suferă. Pentru că este soare, cald, uneori avem tendința de a ne usca pielea corpului de la atâtea geluri de duș. Chiar dacă este cald, tot este nevoie să ne hidratăm pielea.

Dacă pe corp mai aplicăm din când în când cremă hidratantă, unele dintre voi zilnic, și bine faceți, se pare că o parte a corpului foarte neglijată este pielea de pe călcâie.

Pentru că purtăm sandale!!!

Pentru că purtăm espadrile!!!

Pentru că umblăm desculți!!!

Pentru că ne bălăcim în apa sărată a mării!!!

Toate acestea ne pot usca călcâiele.

 

produse apidava

Eu am testat câteva produse noi, ce aparțin unui brand despre care am mai auzit, Apidava, însă nu încercasem nimic de la ei. Dar mi-au ajuns pe mâini 3 produse cu ceară, propolis, ulei de morcovi și miere și fără parabeni!

Apidava, un brand de cosmetice ce are ca ingredient principal mierea, ne propune o variantă pentru călcâiele uscate: balsamul pentru călcâie (30 ml) cu miere și propolis, ideal pentru zonele crăpate și deshidratate, cu 2% camfor pentru  activarea circulației periferice.

Crema pentru îngrijirea picioarelor cu miere, extra-propolis și ceară (50 ml). Este ideală pentru zonele cu piele foarte uscată, ceara fiind un emolient, iar propolisul având rol antibacterian.

Preferatul meu este balsamul de buze cu unt de shea și ulei de morcovi (10 ml). Hidratează buzele, le hrănește și le face numai bune pentru aplicat rujul. Este potrivit și pentru vară, când razele UV își fac de cap pe buzele noastre, dar și pentru sezonul rece ce stă să vină. are un ambalaj cochet, și este potrivit pentru orice poșetă!

Niciunul dintre produse nu depășește, ca preț, 20 lei, ceea ce face să fie o afacere bună pentru buzunarul vostru.

Voi cu ce produse vă îngrijiți pielea uscată? Ați încercat produsele Apidava?

1 comentariu

  1. […] mai făcut cunoștință cu produsele de la Apidava, îți las un link aici și și aici ca să afli părerea mea și despre alte produse de la […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: