Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Life is a dream Nod'n gât

Întrebări întrebătoare…

Faptul că nu pot avea mereu ce-mi doresc nu mai e demult un prime time ! Şi când spun „nu pot avea mereu ce-mi doresc” nu mă refer la minuni.Mă refer la lucrurile pe care mi le propun să le fac,lucruri palpabile şi posibile de care sunt capabilă.
Sincer….încep să mă plictisesc de aceeaşi placă : „asta e imposibil” ,”nu pot”, „nu este timp” ,”nu sunt suficienţi bani”…..
Încep să mă plictisesc ,pentru că încercarea asta pentru supravieţuire şi sănătate mintală nu dă roade.E o încercare anostă ca atunci când ,de exemplu vrei ceva de pe un dulap înalt; şi nu poţi pentru că eşti prea mic,nu ajungi,cei din jur te ajută dacă au chef,dacă sunt prin preajmă;iar pentru un scaun trebuie să treci prin apă şi foc; ajungi la concluzia că pentru a avea un lucru trebuie să faci un sacrificiu,iar pentru a face acel sacrificiu trebuie să mai faci încă unul şi apoi încă unul.
Şi totuşi se merită?Se merită să faci atâtea sacrificii,să stai cu grijă că nu vei putea să plăteşti ratele apartamentului ăla imens cu bucătăria cât sufrageria?
Se merită oare,dacă oricum la serviciu petrecem 10-12 ore pe zi ?
Se merită să facem toate lucrurile astea banale de zi cu zi ???

7 comentarii

 1. De multe ori mă întreb același lucru, uneori zic că merită, alteori zic că nu…

 2. păi, fiecare hotărăşte dacă se merită sau nu; de cele mai multe ori continuă, cu toate că ajung la concluzia că n-are sens:-??

 3. Pai sa o luam in ordine ( nu te gandi la prostii ).
  Faza cu casele luate cu credit pe 30 – 100 de ani, nu merita. Iti faci palat…maaare si frumos si ( vorba ta )petreci acasa doar cateva ore, plus ca risti sa nu-ti mai permiti mai nimic pe langa rata aia.
  Sunt de parere ca anumite chestii merita, altele nu. Dar in nici un caz nu as face un compromis atat de major. O viata avem, hai s-o traim si sa nu mai investim atat in lucruri materiale. Este parerea mea, nu vorbesc la modul general.

 4. In niciun caz nu merita sa te ingropi in clasicele rate la banci, dar nici sa stai sa suspini dupa diverse "chestii" pe care nu ti le permite bugetul. Nu stiu, e cu dus si intors chestia asta…
  Incearca ca din salariul pe care il ai, sa iti satisfaci cate putin din fiecare, mananc si eu cacat…

 5. si altceva ce ai putea face?

 6. poate ca nu-ti doresti indeajuns de mult…

 7. da ce altceva ai putea face :))

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: