Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător

Jurnal de dezvoltare personală de la Hocus Pocus Box

Nu-mi mai amintesc cum am ajuns pe site-ul celor de la Hocus Pocus Box. Ideea mi-a picat cu tronc instant. Ceva cu adevărat unic-un jurnal de dezvoltare personală care își propune să le dezvolte copiilor încrederea în sine, să-și asume trăirile, să le conștientizeze, să le accepte și să poată face ceva cu ele.

Ideea de jurnal nu este o noutate, da, însă pe vremuri era pur și simplu un caiet în care scriai ce îți trecea prin cap. Azi, jurnalul are menirea să ghideze copilul prin emoții, stări și trăiri. Pentru că, uneori, nici noi ca adulți nu știm s-o facem, darămite să-i învățăm pe ei.

Jurnalul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Este scris cu litere mici de tipar, dar dacă este mai mic copilul, îi poți citi tu.

De ce Jurnal Unic?

Pentru că suntem unici. Chiar dacă uneori ne punem la zid și ne biciuim și avem cele mai proaste păreri despre noi, fiecare e unic și special. Și asta trebuie să înțeleagă și copiii noștri.

Unic-jurnal este vesel și colorat și se personalizează de fiecare în parte. În continuare mă voi referi la fetițe, pentru că sunt convinsă că ele vor fi atrase de acest jurnal, este disponibilă și varianta pentru băieți, aici.

Jurnalul are ca personaj principal un unicorn, ce îi va fi alături fetițe pe parcursul a 5 săptămâni, pentru că este structurat pe 5 teme de lucru, câte fiecare în fiecare săptămână.

Săptămâna 1:

Această temă își propune să scoată în evidență calitățile copilului prin diverse metode și tehnici relaxante și plăcute. Copilul nici nu-și va da seama că, de fapt, i se aplică o astfel de metodă.

Săptămâna 2:

Despre curaj, perseverență, încercări, reușite și eșecuri.

Pași simple despre cum să fac dacă…cum mă simt, cum pot rezolva această problemă.

 

Săptămâna 3:

Despre ceea ce ești și cine ești. Despre recunoștință, despre calități, despre bucurie și mulțumire. Despre cum să-i mulțumești cuiva, despre dăruire.

 

Săptămâna 4:

Secrete între prietene. Roata secretelor. Scrisori pentru prietene. Mesaje de la unicorn în funcție de cum îi aranjezi părul.

 

Săptămâna 5:

Furia la copii. Doamne, ce subiect delicat. Copiii află în această săptămână că e ok să te înfurii câteodată, pentru că și adulții o fac.

Sfaturi privind ce pot face atunci când sunt furioasă și ce pot să fac, concret.

 

După parcurgerea fiecărei teme, găsește o surpriză. Fie câteva floricele de lipit în coama unicornului, fie o provocare funny, fie un gând bun, fie un unicorn de colorat.

Este un jurnal vesel, colorat, ușor de înțeles de copii. Și poate reveni oricând la sfaturile din jurnal, pentru că este de păstrat. Va fi curios să se descopere după câțiva ani.

Este un cadou minunat de pus sub brad, eu asta voi face, și vă voi ține la curent în legătura cu completarea lui.

Și sunt mândră să spun că cei care au conceput acest jurnal sunt gălățeni de-ai mei. Felicitări! La cât mai multe comenzi.

16 comentarii

 1. Valeria Chertes spune:

  Foarte drăguț acest jurnal.

 2. Drăguț, util, practic.
  Mulțumesc, Valeria!

 3. Gabriela Alexandra Andrei spune:

  Ce jurnal frumos! Mi-ar fi plăcut sa îl am când eram mica! Oare se găsește și în varianta pentru băieței? Eu am doi strumfisori!

 4. Daa, se găsește și pentru băieți. Uite aici: https://www.hocuspocusbox.com/product-page/drag-jurnal

 5. super ideea acestui jurnal

 6. Ioana Margineanu spune:

  Super idee si mai ales imi plac mesajele pozitive!! Nu as fi stiut ca exista fara review-ul tau. Ma ajuti mult, ca de obicei

 7. Foarte tare! Îmi place tare mult acest jurnal! Nu am văzut până acum.
  Este o idee bună pentru cadou.

 8. Pare numai bun de oferit drept cadou, dacă tot e perioada propice pentru astfel de mici bucurii.

 9. E fain e jurnalul. Nu am mai văzut până acum. Pare interesant.

 10. O idee tare frumoasa! Si mie mi-ar placea sa gasesc un astfel de adou sub brad!

 11. O sa iau si eu varianta pentru baieti fiindca mie imi plac astfel de jurnale, eu chiar am unul pe care l-am completat anul asta.

 12. Wow!! Cat este de draguuut!

 13. Super! N-o să regreți.

 14. Da, clar!

 15. Și mie

 16. Super! Ne arăți și nouă cum este.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: