Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Căutare
Arhivă blog
Parteneri
Aplicatii Excel gestiune si contabilitate - Magazine online, WebSite-uri de prezentare - AdyMedia.ro
bestkids.ro
Nod'n gât

La copii înainte

By on 18 mai 2010

Am văzut zilele trecute o fostă colegă din şcoala gimnazială.Adică de vârsta mea,22.Pe vremuri,în clasa a8-a era destul de slabă,aproape dreaptă ,fără forme.Acum…e grasă,colăcei peste colăcei,aproape că n-am recunoscut-o.Are şi 2 copii…..
Nu ştiu….dar cum i se pare oare ei viaţa la 22 de ani,cu 2 copii??Când probabil nu şi-a terminat studiile(dacă le-a început măcar),când încă probabil nu este pregătită pentru a face faţă unor copii cu nevoi diferite pentru vârste diferite.
Când viaţa abia începe la 22 de ani,când acum ţi s-a luat ceaţa din faţa ochilor,când acum îţi plănuieşti o viaţă alături de cel pe care-l iubeşti,când acum începi să-ţi clădeşti o profesie…
Hai să recunoaştem că să fii mamă tânără nu-i prea uşor.Nu înţeleg de ce se grăbesc să facă copii de aşa tinere…

TAGS
RELATED POSTS
6 Comments
 1. Andrei J.

  18 mai 2010

  Nu doar ca e greu sa cresti 2 copii la 22 de ani, da esti inca tanara si, scuza expresia "iti futi viata" in viziunea mea, you gotta be comitted all your life, at least in theory. De la 20 de ani incepe "viata", tinerete, facultate, party-uri, nu acasa, lucru, copii, certuri and so on.

 2. mihaelafilip

  18 mai 2010

  well.. eu am 2 colege care au copii deja marisori. 1 an si 2 ani. Daca mai conteaza sa spun ca sunt in clasa a12a… fa si tu calculele..:( e trist..

 3. Cati

  18 mai 2010

  Eu le prevăd un viitor sumbru.Ei că n-a avut timp să guste din viaţă,să cerceteze,să descopere,iar copiilor că nu vor avea prea multe de învăţat de la o aşa persoană şi pentru că mai mult ca sigur toată frustrarea părinţilor va cădea pe ei.

 4. bymadme

  19 mai 2010

  Şi eu sunt de acord cu tine, mi se pare că se leagă la cap, că nu îşi trăiesc tinereţea. Eu am 25 şi tot nu mă văd încă în postura de mamă. Nici măcar pe aproape.

 5. Monica Olteanu

  19 mai 2010

  hmmmmm, cred ca nu s au gandit prea mult la ce inseamna viata lor, din ce e formata si cum ar putea sa fie. Pe mine ma sperie!!! Ador copii, dar o sa ii am abia atunci cand o sa stiu ca le pot oferi o educatie corecta, lipsa banilor, a linistii din camin duc la copii …..

  Si ce viata crezi ca are colega ta? E la cratita mereu, probabil el o mai si pocneste si mai mult ca sigur copii aia au fost accidente…

 6. adrian1olteanu

  19 mai 2010

  Eu zic ca ai exagerat tu, si ca de fapt colega ta e supraponderala datorita celui de-al 3-lea copil care e pe drum.

LEAVE A COMMENT