Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Diverse

Lăsaţi căldura să vină la mine

Ştii mesajele alea cu „…fie ca raza acestei primăveri să-ţi pătrundă-n suflet şi în casă….,acest ghiocel să…” ? Ei…nimic mai nepotrivit decât un mesaj de genul ăsta într-o zi friguroasă în care visezi cai verzi pe pereţii autobuzului cu amortizoare bune,stând la căldurică .
Azi când mă îndreptam spre mirificul job primesc un mesaj drăgălaş aşa ca de …primăvară.Şi…scuză-mă dar cu bocanci în picioare,haine groase ,fular,mănuşi ,tot tacâmul ,nu prea aveam cum să simt ziua asta de primăvară,8 martie,şi bineînţeles nu aveam cum să simt mesajul acela de la fosta colegă.Mesaj care îmi ura o primăvară însorită (sper că nu ca cea de azi)..şi cu flori şi bla bla bla.
Nu ştiu….putea să se uite şi ea pe geam ,să scoată un deget afară după ce în prealabil l-a trecut prin gură şi aşa să-şi dea seama ce temperatură ne-a pregătit minunatul 8 martie.Apoi trimitea un mesaj în ton cu vremea de afară.

Aşa că….lăsaţi por favor să vină căldura la mine,că m-am cocoşat azi de frig.

5 comentarii

  1. spune:

    Aceasta asa zisa primavara reprezinta un chin pentru noi toti. Cred ca nici macar copiii nu se mai bucura de fulgii pufosi si troienele de zapada.

  2. Si daca vine caldura la tine sa-mi trimiti si mie putina 🙂

  3. spune:

    Ceva de genul "de băut la toată lumea" :))

  4. Vreau si eu putina caldura, e asa frig afara si ninge …mi-a inghetat nasul :(…

  5. Cred ca s-a pierdut pe drum primavara 🙂 Poate prin aprilie sa facem astfel de urari 🙂

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: