Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

campanii Lifestyle

Lucky me- un parfum petrecăreț (P)

Lucky me este un nou parfum apărut la Avon și pe care am avut ocazia să-l testez gratuit cu ajutorul celor de la BuzzStore. Dacă doriți să testați produse în schimbul părerilor voastre, vă puteți înscrie dând click pe acest link.

Prezentare produs

Lucky me are o aromă senzuală care te surprinde ca o noapte spontană, plină de distracție și noroc. De la note de șampanie fină la căldura chihlimbarului auriu, întrepătrunse cu dulceața vaniliei.

Vine într-un ambalaj vesel, vibrant, în culori puternice, într-o formă pătrățoasă, care se aseamănă destul de mult cu ambalajul parfumului pentru bărbați, cu accente aurii, iar 50 ml de produs costă 75 lei. De asemenea, mai este disponibilă o loțiune de corp și un mini-parfum din aceeași gamă.

Părerea mea despre Lucky me

Pentru că este un produs primit pentru a-mi spune părerea în urma utilizărilor repetate, intenționez și insist să- i fac o recenzie onestă.

Folosesc produse și în special parfumuri de la Avon de mulți ani, asta pentru că îmi plac și pentru că au prețurile bune. Am folosit de la Pur Blanca la Today și Premier Luxe, și poate din cauza acesta am avut aștepări mari de la Lucky me.

Din start spun că acest parfum nu este foarte pe gustul meu. Mi se pare că se duce într-o zonă bărbătească, fapt ce mie nu-mi prea place. Șampania este mai pregnantă, iar vanilia se simte la început, dar pe parcursul zilei se pierde. În rest, mi se pare potrivit pentru zile reci de toamnă și iarnă, pentru ocazii speciale, iar pentru un cadou este atrăgător.

Într-adevăr, este un parfum pe care eu l-aș purta seara, însă testarea lui s-a întâmplat ziua, pentru că seara…nu am unde să-l port, doar stăm mai mult în casă.

Singurul lucru care m-a dezamăgit este persistența sa, care pe pielea mea nu rezistă foarte mult, deși alte persoane care l-au testau au spus că este foarte persistent. Înseamnă că nu e compatibil cu pielea mea. Pe haine, da, rezistă timp îndelungat.

Concluzii și recomandări

Consider că la Avon se găsesc parfumuri bune, cu prețuri avantajoase, eu având o întreagă colecție de la ei. Însă, Lucky me, deși îl folosesc în continuare, nu cred că va fi un produs pe care eu să-l (re)cumpăr. Cel puțin nu în viitorul apropiat.

2 comentarii

  1. cristina dragomir spune:

    l-am testat in catalogul Avon. Nu e de lepadat, dar nici nu ma da pe spate. In schimb, mai era unul pe acolo, nu ii stiu numele, desi era fff ieftine, mirosea demential.

  2. Nu este un parfum pe care să-l prefer sau să-l utilizez des.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: