Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Scriu

Lumea hainelor pentru copii. Sau KIDLET.RO

„-Mamiiii, eu cu ce mă îmbrac azi?”

„-Mamiiii, nu îmi place bluza asta, vreau alta!”

„-Mamiiii, azi vreau să mă îmbrac cu rochie!”

Cine știe, cunoaște. Da??

Să ai copii nu e o treabă ușoară. Să-i faci, să-i îngrijești, să-i hrănești, să-i convingi să doarmă, să-i trimiți la școală și să faci teme cu ei, să-i convingi să nu-și ia sandale când e zăpadă afară sau să nu-și ia căciula aia cu blană când sunt 30 de grade. Să-i convingi că la joacă trebuie pantofi sport, nu eleganți, că iarna te mai și înfofolești, nu umbli cu capul gol.

Vă zic eu că treaba se complică când copiii cresc, mai ales când ai fete. Lor le trebuie rochii, fuste, bluze de toate culorile, paltoane, geci, sandale, pantofi eleganți și sport, eșarfe, pălării și căciuli, clame, elastice, genți și poșete. Le trebuie un dulap al lor, eventual un dressing.

La toate acestea se mai adaugă pijamale, haine de joacă, ciorapi, fulare, mănuși…și altele!

Cine crede că dacă ai copii mici, sau din contră, să ai copii  mari e mai ușor, nu cred că e vreo diferență, dacă e să ne referim la haine.

Copiilor le place să se murdărească și să se schimbe! Asta e clar! Și e bine să-i lăsăm să se joace liber, chiar și în pământ, și să-și însușească deprinderea de autoservire. Important este că la final avem apă, detergent și KIDLET, un magazin cu haine ieftine pentru copii, de altfel, singurul din România care oferă termen pentru retur de 100 de zile.

 

Așadar, când va dori copilașul din dotare nu-știu-ce-bluză sau și-a vărsat cerneala pe cămașa bună, și-a rupt blugii în genunchi, amintește-ți că acolo, undeva, există blugi de copii care abia așteaptă să fie purtați și tăvăliți.

Copilăria trebuie trăită, iar hainele purtate!

Copiii cresc repede, e normal să fie așa! KIDLET ne propune și haine noi ieftine și haine second hand. E o ocazie fantastică să reciclăm și să avem grijă pentru mediul înconjurător, fără să aruncăm o avere pe haine. Pentru că ele oricum sunt purtate puțin. Facem o super afacere, luăm haine, ne mulțumim copiii, și economisim bani.

Pentru că suntem părinți ce se preocupă de bunăstarea copiilor, găsim la KIDLET o gamă largă de produse ce le vor satisface nevoile primare, începând cu nou-născuții, până la 15-16 ani, cu brand-uri ca: Benetton, C&A, Adams, Blue Steven, H&M, Lee Cooper, Next….și altele.

Știu că pe lumea asta, oamenii, părinții se confruntă cu tot felul de incidente referitoare la îmbrăcat și haine, așa că am nevoie să vă aflu părerile și impresiile legate de hainele cumpărate, iar dacă ați cumpărat de la KIDLET să invit să îmi scrieți, cu mențiunea KIDLET păreri.

 

 

 

 

2 comentarii

  1. […] Am participat la o campanie de blogging sponsorizată de magazin de haine KIDLET și….am luat locul 1. […]

  2. […] Articolul scris pentru magazinul online de haine, KIDLET: „Lumea hainelor pentru copii. Sau KIDLET.ro” Au haine noi și sh în condiții super. Prețuri bune și haine gârlă. Aici este articolul cu care am luat premiul 1. […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: