Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Scriu

Mama, primești cu emoțiile?

În vremuri demult apuse, o consideram pe mama o persoană de care ar trebui să mă tem. Nefiind chiar cele mai bune prietene, aveam o permanență senzație că ceva nu merge. E realitate, relația noastră n-a fost una dintre cele mai reușite.

Uitându-mă acum în urmă, sunt sigură că a făcut tot ce se putea face atunci; a procedat cum a considerat că este mai bine.

E minunat când lucrurile se așază, când timpul vindecă rănile, iubirea umple golurile, iar viața capătă sens.

Una peste alta, mama rămâne o persoană importantă în viața mea. E persoana care știu sigur că va rămâne alături de mine necondiționat. Cea care va rămâne lângă mine și la bine și la greu. Persoana care mă ajută și care răspunde la telefon indiferent de oră, chiar și la 12 noaptea, dacă este nevoie, și care mă ajută, acum, pe mine, să-mi fac datoria de mamă.

Oricât aș vrea să-i mulțumesc, știu că nu va putea fi suficient pentru recunoștința pe care i-o port. Că a stat de atâtea ori în picioare pentru mine, că a spălat nenumărate scutece de pe urma mea, că are multe nopți nedormite din cauza mea; că are dureri de spate și cariera întreruptă, că a lăsat bucățica de la gură pentru mine.

Sunt sigură că le-a făcut din dragoste, dar eu tot îi sunt recunoscătoare.

Așa că vreau să o fac să se simtă specială și să-i fac cadou experiențe memorabile, așa cum face borealy.ro

Un cadou potrivit pentru mama de la borealy ar fi un set de cești pentru cafea. Nu poate fi greșit, ea consumatoare de cafea, strângăreață de lucruri de bucătărie, ar fi încântată să-și bea cafeaua sărbătorind ieșirea la pensie.

Și pentru că ziua mamei se apropie, vreau să-i ofer  un cadou de aniversare deosebit: o pereche de cercei așa cum nu a avut niciodată.

 

Borealy dăruiește emoții, așa cum vreau să-i dăruiesc eu mamei mele, urându-i cele mai bune gânduri.

 

 

 

Acest articol a fost scris pentru competiția Spring SuperBlog 2019.

 

3 comentarii

  1. […] Mama, primești cu emoțiile? […]

  2. Cristina Dragomir spune:

    mamele noastre cu siguranta sunt persoane speciale care au nevoie de cadouri pe masura. Nu neaprat scumpe, cat cu simbolistica puternica si de calitate. Borealy este un loc bun pentru a incepe cautarea darurilor pentru ele.

  3. Așa este!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: