Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Fără categorie

Meniuri noi la KFC

Am fost aleasă de către BuzzStore să testez cele trei noi meniuri de la KFC, și anume: Summer Twister, Holiday Burger și Crispy Box!

Dacă doriți să vă înscrieți la campanii de testare o puteți face accesând acest  link.

Eu nu prea mănânc de la fast food, iar la KFC am mai gustat de câteva ori din meniul pentru copii, așa că aș putea spune că acum a fost pentru prima oară când am mâncat cap-coadă ceva de la ei.

Să le luăm pe rând:

Preferatul meu a fost holiday burger. Ahh…cu pui crocant, salată, castraveți murați, ardei copți, brânză Cheddar și sos sweet &sour, toate într-o chiflă proaspătă. Vă spun că este o combinație mortală!! Cu adevărat simți gust de vară, arome proaspete și gustoase.

Am luat-o și pe mama cu noi, prima ei dacă când mănâncă la FKC, așa că am vrut să fie ceva special. Ea a mâncat summer twister cu două bucăţi de crispy strips cu brânză feta, baby spanac, legume proaspete şi sos garlic lemon și i-a plăcut mult.

Crispy box a fost ales de fiică-mea. Pentru că îi plac cartofii prăjiți crocanți și puțin sărați, acest meniu a fost pe gustul ei, exceptând iuțeala puiului. De regulă nu mănâncă iute și de asta a strâmbat puțin din nas. În rest, a fost delicios.

Și ca să știm o treabă, eu am udat burgerul cu o cola.

Concluzii:

  • Noile meniuri de vară de la KFC pot și savurate și în afara verii, dacă ar mai fi disponibile, pentru că au legume multe.
  • Mâncarea a fost proaspătă și servirea rapidă.
  • Combinația de arome este wow.
  • Deși este mâncare fast-food, consumată cu moderație poate aduce o mică bucurie în viața ta.

Tu consumi fast-food? Ce meniu ai încercat de la KFC?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: