Nod'n gât

Momente ….sadice

Sunt momente în viaţă când urăsc oglinda.Sau când îi urăsc pe părinţi că m-au născut.Alte momente când regret că sunt femeie şi nu bărbat,sunt momente când îmi vine să le zbor creierii la toţi idioţii de pe Glob care se cred (prea) deştepţi,la toţi ţâncii care se dau bărbaţi ,la toţi nespălaţii care poluează aerul ,la toţi analfabeţii care se dau blogerii curului.

Momente când îmi vine să dau cu trenul peste toţi puleţii care chipurile sunt patroni ,dar ei de fapt sunt nişte analfabeţi care nu cunosc bunele maniere cele elementare sau mai bine zis cele nescrise,care îşi tratează angajaţii cu [virgulă] curul ,dar ei de fapt nu ştiu să numere nişte bani şi să vorbească coerent.
Pff..vorbesc prostii…momentele astea le am mereu,momente sadice.
Dedicaţia asta a fost pentru şefa mea care se zgârie pe faţă că mi-am luat luni o zi liberă 🙂
Da.. ştiu, de ceva timp tot continui cu faza „datul peste cineva cu trenul”,tot mă iau de categoriile de oameni mai nepăstuite dar ce mă…şi ei au ceva cu mine.

P.S. Răspunsul la întrebarea din sondajul funny este „tată şi fiică.”

5 comentarii

 1. Daca erai barbat, era vreo diferenta?

 2. Vad ca esti suparata rau…:) Fumeaza o tigara si incearca sa fii mai indiferenta. Nu merita. Snobii raman tot snobi.

 3. Hmmmmmmmmmmm,
  avem aici pe cineva foarte suparat pe tot si toate 😉 nu?
  Catalina, sunt oameni pe care trebuie sa-i tratezi cu indiferenta si asta o sa-i doara cel mai mult pentru ca daca le dai atentie ei considera ca ii bagi in seama si de fapt nu merita asa ceva.
  Cu timpul o sa-ti dai seama ca nu poti schimba mai nimic, din tot ceea ce vrei sa schimbi, si o sa inveti sa nu mai judeci nimic si pe nimeni si o sa iei ca atare fara sa te mai afecteze, pentru ca nu merita sa-ti amarasti sufletul. Nimic nu conteaza in lumea asta mai mult decat sufletul tau.

 4. Uneori,sătul probabil de condiţia ta,femeie sau bărbat îţi doreşti să fii invers adică bărbat respectiv femeie,din diverse motive.Mulţumit?

 5. Şi da mă ,sunt supărată ce să fac?
  Şi deşi nu arăt sunt oarecum nepăsătoare la prostia asta din jur, numai că e blogul meu şi vreau să scriu despre despre asta .

Lasă un răspuns