Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Nod'n gât

Murăturile-s de vină !

Nu ştiu ce se întâmplă la voi în bloc, dar la mine zici că a intrat dracu’-n el.
Păi cum adică? Pe ţeava de apă caldă curge apă rece sau rămâi cu şamponul în cap (cum era să rămân în seara asta), căldură iarna nu prea ştiu ce-i aia, manelistul maneliştilor+grasul blocului şi al cartierului stă perete-n perete cu mine, o altă nebună tot perete-n perete cu mine spală la maşină în fiecare zi ….şi etc.
Problema cea mai „dă porc ” este că s-a trecut la atacul cu murături. Da da….
Se aruncă murăturile rămase de peste iarnă (acu că-i primăvară) în veceu :)))
E comic tare, nu?
E şi mai comic să vezi un afiş în scara blocului cu menţiunea „sunteţi nişte porci ăia care daţi cu murătura în veceu”. Da da….s-a făcut şi treaba asta.
Na, poftim! Eu încă râd :))

12 comentarii

 1. Anonim spune:

  Salut!Ma numesc Vlad si sunt de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur.Felicitari pentru blog chiar este frumos.Incep sa il citesc cu drag.Noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol.Noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne sustii cu acest proiect de radio.Vrem sa iti luam interviu daca ne acorzi timpul tau si o sa incepem sa luam la mai multi bloggeri minunati si foarte multi sunt plin de idei,sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi.Avem in vedere sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu.Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com schimbam o vorba,o ideie etc.P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie).Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie!Si suntem alaturi de tine si la bine si la rau. Iti multumesc pentru timpul acordat!Vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com.Iti uram numai bafta in ceea ce faci!Cu stima Vlad. O Zi Buna!

 2. wow….ce nasol

  PS. comentariul asta l am primit si eu cu cateva zile in urma…soro e indentic. nu are nimic diferit. cred ca a dat copy paste:)):))

 3. :)) Dar si ce corect este scris. Mor, nu mai pot!!! :))

 4. spune:

  Lilee,sper că ai observat cât e de corect :))

  Monica,da…mi-am dat seama că nu-i pe bune,mai ales că la un moment dat se pierde ideea…

 5. io`s Filip…de unde vreau…si io's respectuos..si vreau sa-ti iau si io un interviu…:D promit ca nu pun intrebari date dracu`…:D…vreeeeeei?:>

 6. spune:

  nu vreau :))

 7. de ce esti naspa? 😛

 8. Asta ca asta, da am dat peste un "poster" demotivational pe net, tot o atentionare din aceasta in care administratorul scria unei universitati ii atentiona pe stundenti ca se vor recolta probe ADN, canalizarea fiind blocata de "large quantities of semen" :))

 9. spune:

  filip,asta-i replica mea :))

 10. Filip spune:

  n-ai cum! :))

 11. spune:

  ba daa 😀

 12. Filip spune:

  Shhhhh!!!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: