Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Visez

Niciodată nu e prea târziu să-ți găsești calea

Cândva mă dădusem bătută. Mă gândeam voi fi veșnic un adult imatur care n-a știut ce vrea de la viață. Așa gândeam eu despre mine. Și ca întotdeauna,cu gândirea mea pesimistă, mi-am pus bețe în roată mereu, singură, ca un sado-maso. Dar asta e altă poveste.

Niciodată nu e prea târziu să-ți găsești calea

Mi-am zis eu! A fost greu să conștientizez asta, mi-au trebuit câți ani, o facultate aproape fără rost, mulți nervi și bani pierduți sau niciodată câștigați.

teaching
teaching

Până la 29 de ani am fost vânzătoare la haine,(am încercat și la alimentară n-am putut rezista, am vândut jucării, rechizite, bibelouri, cartele telefonice, am făcut xerox, am fost casieră la plimbă-tavă, am împărțit pliante pe stradă, terapeut și voluntar aba , dispecer centru de alarmă, am făcut pensii private, reprezentant produse cosmetice, contracte door-to-door, ajutorul unui artist plastic pentru opțional la grădiniță sau școală de vară, iar acum …am intrat la Facultatea de Științele Educației pentru educator-învățător.

Ireal,nu? Merit și eu. După o facultate care nu mă reprezintă, nu m-a reprezentat nici o secundă, am știut asta din anul 1, când am vrut să renunț…după nicio secundă de profesat…

Mi-am găsit calea și sunt fericită.

Când universul îți trimite semne, trebuie să le iei în seamă. Mi-a plăcut mereu limba română, gramatica în gimnaziu, literatura prin a 11-a datorită profesoarei de română, și nici după 8,90 la bac (cu poezie tradiționalistă), după engleza adorată în gimnaziu, nu a fost nimeni să-mi întindă o mână de ajutor.

Și a fost mai bine așa.

E bucuria lucrului descoperit de tine, concluzia gândită de tine, succesul atins prin forțe proprii. Niciodată nu e târziu să afli cine ești, ce vrei să faci, de ce vrei să te agăți și cum să-ți duci zilele.

Va suna ca la Oscaruri dar le mulțumesc pentru ceea ce sunt acum, cum am ajuns aici soțului și copilului meu, fără ei nu atingeam înțelepciunea de acum, nu reușeam fizic și psihic să fiu aici, să-mi găsesc calea.

sursă foto

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: