Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Frumusețe

Șamponul Nivea Micellar, pe luate și încercate

 De când am văzut reclama la acest șampon, Nivea micellar, mi-am dorit să-l încerc, să-l testez, să văd ce poate face. Șamponul este un produs care trebuie să-ți curețe scalpul și părul. Nu cred în povești, cum că un șampon ar regenera firul de păr, că te transformă în Rapunzel de la două spălări.

Așadar, după aproape jumătate de tub consumat, să zicem un 200 ml, pot da un verdict:îmi place sau nu?

Ar fi mai onest, pentru mine și pentru public, să fac o listă de da-uri și o listă de nu-uri, sau avantaje și dezavantaje, ca apoi să trag o concluzie, l-aș mai cumpăra, sau nu?

Avantaje:

 • mi-a curățat părul destul de bine cu două șamponări, așa cum fac și cu alt șampon;
 • este spornic, folosesc o cantitate relativ medie, așa cum este recomandat și de stiliști; face spumă, nu-i bai!
 • nu are silicon;
 • miroase bine, miroase a grapefruit, eu zic chiar că miroase a un produs scump, bun (știți că produsele ieftine au un miros…ciudat, ieftin, iar cele mai calitative miros subtil, au un parfum deosebit);
 • lasă părul ușor, nu-l încarcă și nu-l usucă și l-am testat chiar și fără să aplic balsam după șamponare și nu aveam părul uscat;
 • după ce mă spăl cu el, dacă mă usuc cu foehnul, părul are un finish mai curat, arată mai bine.
 • ambalajul e transparent, deci știu cât produs mai am în tub, capacul se deschide mai ușor decât cel de la vechiul meu șampon, de exemplu;
 • vine în două variante:păr gras și exces de sebum, fie pe cel pentru păr fragil și scalp sensibil.
 • are un preț accesibil, a costat în jur de 15 lei și are 400 ml;

Dezavantaje:

 • deși promite o curățare pe bază de micele, mie nu mi-a rezolvat problema îngrășării scalpului (scalpul se îngrașă, nu părul).

Ce sunt micelele? (Text preluat de pe nivea.ro)

”Micelele sunt molecule microscopice, iubitoare de apă și de grăsimi. Tocmai de aceea, reușesc să înlăture atât impuritățile solubile în apă, cât și pe cele solubile în grăsimi, înglobând toate aceste particule și îndepărtându-le delicat. Componentele lipofile captează murdăria și sebumul, iar capetele hidrofile ale micelelor le permit să se dizolve în apă și să fie îndepărtate cu ușurință împreună cu impuritățile.

Noile Șampoane Micelare au la bază tehnologia de curățare utilizată și în produsele de demachiere a tenului. Agenții delicați de curățare captează murdăria și sebumul în exces și le dizolvă în apă, curățând în profunzime, fără a înlătura lipidele naturale ale părului și scalpului. Află mai multe despre tehnologia micelară.”

Așadar…l-aș mai recumpăra?
Da! Un produs trebuie folosit de mai multe ori ca să-ți funcționeze. Nu l-am exclus sau adăugat permanent din/în rutina mea de îngrijire. Mai testăm  🙂

4 comentarii

 1. Catalina Coman spune:

  M-ai convins sa ii dau si eu o sansa.

 2. Sper să-ți funcționeze, să merite.

 3. are un pret bun, dar eu n-am sa il incerc, daca suntem la capitolul sinceritate. Abia mi-am revenit putin cu un sampon profesional si nu mai fac prea curand experimente cu sampoane.

 4. Eu nu l-am cumpărat pentru preț, ci că am vrut și altceva. Un lucru fain este că n-am făcut mătreață de la el, așa cum mi se întâmpla când schimbam șamponul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: