Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Recenzii

Noile cheerios de la Nestle

Cheerios Nestle

Cheerios de la Nestle sunt cele mai noi apariții în materie de cereale cu conținut de ovăz. M-am bucurat de gustul lor datorită celor de la Nestle și BuzzStore, luând parte la campania lor de testare. Dacă vrei să testezi și tu produse, iar în schimbul lor să publici recenzii, o poți face dacă te înscrii la acest formular.

Cheerios Nestle
Cheerios Nestle

Noile Cheerios vin în două variante: cu aromă de măr și scorțișoară și varianta doar cu ovăz. De precizat este că ambele au ovăz, adică cereale integrale, în proporție de 85 și 91% . Ceea ce este o variantă mult mai sănătoasă decât alte cereale de la Nestle.

Noi consumăm, de obicei, cereale integrale simple, fără arome, nici nu aș putea preciza marca, însă sunt acei fulgi de ovăz obișnuiți, care nu au nimic adăugat.

De ce am vrut, totuși, să testez cerealele acestea?

Pentru informarea mea, să știu dacă sunt altfel decât cerealele de la Nestle, acele bile negre dulci, dar pe care noi nu le consumăm foarte des. Poate o dată- de două ori pe an, și pentru că am vrut să îți arăt și ție alternative mai bune la cerealele cu arome, care sunt mult mai dulci.

Mi-au plăcut sau nu?

În primă fază, da. Pentru că sunt mai puțin dulci decât cerealele la cutie/pungă Nestle, deci conțin mai puțin zahăr. Nu sunt colorate deloc, doar culoarea natur a ovăzului, iar aroma de scoțișoară e foarte aproape de adevărata scorțișoară. Sunt practice la întrebuințare, haioase, datorită formei de cerc, și sunt crocante, nu mai au nevoie de îndulcire.

Concluzie: Dacă vom vrea să mâncăm cereale ambalate, altele decât ovăzul clasic sub formă de terci, vom alege aceste cereale. Pentru alternativa echilibrată pe care o oferă și pentru gustul mai apropiat de cel al ovăzului.

Tu le-ai încercat? Dacă da, care sortiment este pe placul tău?

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: