Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty campanii Recenzii

Noutăți de la Power Stay Avon

Avon a lansat două noutăți în materie de machiaj rezistent la apă, produse din gama Power Stay, iar eu am avut ocazia să le testez gratuit prin cei de la BuzzStore. De asemenea, te poți înscrie și tu la aceste campanii și alegi ce ți se potrivește, click aici.

Noutăți de la Power stay

Cătălina Lungu (@catalina__lungu) • Fotografii şi clipuri video Instagram

Este vorba despre creionul-fard cu ascuțitoare inclusă, în nuanța maro, și mascara rezistentă la apă, în nuanța black. Ambele produse fac parte din gama Power Stay.

Gama Power Stay

Din această gamă am mai folosit fondul de ten și rujurile lichide, însă nu se compară cu acestea două despre care vă scriu acum. Rujurile nu-mi plac, usucă buzele, iar fondul de ten nu rezistă întreaga zi.

Însă… fetelor, fardul acesta de ochi este atât de bun, și sunt atât de surprinsă că rezistă așa mult, încât n-am alte cuvinte de laudă. Moale, ușor de aplicat, rezistent pe întreaga zi, nu se întinde și nu se strânge în pliuri, iar asta vă zice o fată cu tenul gras. La două ore după orice machiaj eu lucesc ca soarele-n miezul verii.

Rimelul este, de asemenea, la fel de bun, ca fardul, dacă e să mă refer la rezistență. Face ceea ce spune că face, și anume că e rezistent la apă, nu curge sau…cine știe ce minune, iar bonus…alungește genele. Negru este negru și n-am avut probleme la demachiere.

Experiența mea cu Avon, în general

Poate alte produse m-am mai dezamăgit, poate nu mi s-au potrivit în acel moment, poate…multe alte motive. Însă rimelurile m-au mulțumit mereu și au făcut treabă bună. Rimeluri Avon folosesc des și de mult timp.

Gama Power Stay cu rimel și fard este o surpriză plăcută, mai ales că nu-s scumpe, au prețuri bune, iar fardul vine și pe alte nuanțe.

Singurul minus pe care i-l găsesc creionului-fard, dar asta e strict subiectiv, e că are vârful gros, deși are ascuțitoare. Pentru că e așa de închis, eu nu l-am folosit ca fard pe toată pleoapa, ci ca linie de tuș. Asta înseamnă că iese o linie de tuș cam groasă, mai ales că eu nu-s atât de cunoscătoare într-ale tușului. Atât!

Recomand sau nu?

Da, vi le recomand, iar dacă vouă vă iese linia de tuș, da-ți un semn, un sfat, ca să învăț și eu!

2 comentarii

  1. cristina dragomir spune:

    tu stii ce cand tot exersez eu linia aia de tus? La dreptul imi iese aproape perfect. La stangul, zici ca sunt din filmele de groaza. Eu ma las pagubasa. Oricum nu ma mai apuc eu sa ma machiez acum, la batanete.

  2. E bine că îți iese măcăr la un ochi, mie îmi ies cam în jos, ceea ce nu e flatant pentru expresia feței.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: