Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Oameni

Oameni,zâmbete şi libertate

Nu mi-am ales niciodată oamenii cu care intru în contact după felul cum arată sau după felul cum îşi trăiesc viaţa sau după felul cum şi-au aşternut perna sub cap.Nu pot să neg că nu-s atentă la detalii;ba sunt ,chiar foarte atentă.Însă astea nu-s motive serioase pentru a face o selecţie a oamenilor,în a-i cataloga.
Oamenii sunt oameni.Sunt diferiţi.
Însă mi-am ales oamenii cu care intru în contact după  felul cum mă simt în preajma lor.În preajma unui om dacă mă simt liberă şi nu-s constrânsă sau nu mă abţin să fac un lucru de faţă cu el….atunci e mai mult decât ok.
Aşa îmi dau seama dacă îmi place un om.

4 comentarii

 1. Filip spune:

  ieees….ghet frichi 😀

 2. spune:

  Nici eu nu am ales oamenii din jurul meu după cum arată pe exterior. Mult mai mult contează cum arată pe interior 😀 Şi din păcate puţini sunt frumoşi din punctul ăsta de vedere.

 3. spune:

  Iti dau perfecta dreptate, dar spre surpinderea ta exista enorm de multi oameni care se ghideaza dupa un tipar si dau credibilitate destinului… Doar u poti lua deciziile; daca accepti iluzia fara sa o pui la indoiala spectrul de libertate oferit de viata nu mai are nici un sens. …Imi place ce scrii :*

 4. spune:

  mulţu'

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: