Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty

Parfumul Perceive Sunshine cu aromă de vară

Când spun parfum de vară mă gândesc la un parfum cu aromă de flori, citrice, fructe. Un parfum dulceag, dar fresh, un parfum care să dea bine pe pielea înfierbântată, un parfum care își intensifică aroma pe măsură ce trec orele.

Așadar, despre Perceive Sunshine este vorba.

perceive sunshine
perceive sunshine

Perceive Sunshine face parte din familia parfumului bine-cunoscut de la Avon, Perceive, cel albastru. Recunosc că acela nu prea era pe gustul meu, însă  este de remarcat că este destul de persistent, cu note de frezie, mosc, pară, eu îl încadrez în categoria parfumuri pentru iarnă.

Sunt încântată că s-a inventat și o variantă pentru vară, persistența îndelungată rămâne, ceea ce este un plus.

Perceive sunshine face parte din categorial fresh-florală cu note de bază: lemn de santal auriu, mosc; note de mijloc:iasomie, mimoză, magnolie; note de vârf:mango, bergamotă, mandarină.

Cu alte cuvinte, prima dată când vei mirosi acest parfum, aroma de mango, bergamotă, mandarină te vor hipnotiza. Pe măsură ce trec orele, iasomia, mimoza și magnolia își vor face de cap în nările tale, iar ceea ce rămâne pe piele la finalul zilei este mirosul de lemn de santal auriu și mosc.

Pentru mine, acest parfum este o surpriză plăcută, mă face să mă gândesc, într-adevăr, la zile lungi de vară, seri răcoroase și plimbări lungi pe faleză. Îmi place că, deși are o tentă dulceagă, nu e greu, nici de asortat, nici de purtat toată ziua.

PONT!!! Căldura soarelui îi întensifică aroma. Așa că dacă știi că îți vei petrece ziua afară, două pufuri de Perceive Sunshine alături de o rochie vaporoasă este tot ce-ți trebuie.

Și ca să-ți reziste parfumul mai mult, am pentru tine câteva sfaturi:

  • parfumul se aplică pe pielea curată!!!
  • parfumul își păstrează aroma mai mult timp pe o piele hidratată, așa  că după baie aplică o cremă hidratantă, apoi aplică parfumul tău preferat.
  • parfumul se aplică pe piele, nu pe haine, în zonele unde pulsează sângele:încheietura mâinii, gât, în spatele genunchiului.
  • aplică un puf de parfum pe perie, apoi periază părul, îți va da un aer parfumat.
  • folosește parfumul tău împreună cu crema de corp din aceeași gamă.

Parfumul Perceive Sunshine se găsește la Avon, iar în campania 11 este la prețul de 49 lei pentru 50 ml.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eu am fost o norocoasă și am primit parfumul gratuit spre testare de la buzzstore. Dacă vrei să te înscrii la campaniile lor, o poți face aici.

 

2 comentarii

  1. […] Perceive Sunshine, testat cu ocazia unei campanii pe BuzzStore a rămas cu mine toată vara și voi continua să-l […]

  2. […] campanii Buzzstore la care am participat: Perceive Sunshine, Persil 4 în 1, KFC, șamponul […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: