Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Fără categorie

Curățenie cu Persil Deep Clean (PP)

(Recenzie de produs Persil Deep clean)

Dacă e să mă întrebi pe mine ce-mi place cel mai mult pe partea de curățenie, răspund scurt: să spăl haine. Iar asta e cu șustă, pentru că spălatul hainelor, practic spală mașina automată, este cel mai ușor lucru din lume. Chiar și un copil poate încărca mașina de spălat cu haine, aruncă o pernuță de Persil și apăsă pe un buton.

Treaba s-a rezolvat cât ai zice Persil.

Deja v-ați dat seama că este vorba despre un review despre discurile și detergentul lichid Persil Deep Clean, produse promovate de către BuzzStore.

Ce este Persil Deep clean?

Detergentul Persil cu o tehnologie unică de curățare în profunzime, Deep Clean, care pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferă hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.

Noua formulă Persil cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete, asigurând şi un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

În plus, deoarece Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

Experiența mea cu Persil Deep Clean

Am mai folosit discurile 4 în 1 de la Persil, cele fresh discs, însă acestea, Deep clean îmi plac mai mult. În primul rând pentru calitate, că am scos petele dificile de pe haine și, în plus, sunt prietenoase cu natura.

Una peste alta, Discurile mi se par mai ușor de utilizat, pentru că sunt predozate, iar munca ta se reduce semnificativ datorită lor. În plus, curăță în profunzime și au un miros discret, plăcut, de curat.

Atunci când am haine mai murdare, cu pete dificil de scos sau mai vechi, folosesc aceeași detergent, cel lichid, la care stabilesc eu dozajul. Îți recomand să consulți eticheta. În plus, este mai prietenos cu mașina de spălat, pentru că nu lasă urme prăfoase în compartimentul detergentului. Eu îl adaug direct în cuva mașinii.

Dacă ai și tu experiențe plăcute cu detergenții sau recomandări de scos petele dificile de pe haine, îmi poți lăsa un comentariu și să-mi povestești.

Dacă vrei să afli sfaturi utile legate de curățenie, mergi pe pagina celor de la Ask Team Clean.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: