Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Recenzii

Perspirex- ca să scapi de stres

Perspirex este un deodorant special conceput pentru acei dintre noi care întâmpină probleme cu ranspirația excesivă. Iar acest lucru poate fi foarte neplăcut, mai ales vara.

Așadar, dacă dorești să scapi de un stres, să ai mai puține probleme vara asta, hai să citești mai departe, ca să-ți povestesc cum folosesc eu Perspirex.

Perspirex se recomandă ca fiind un produs antipersirant care acționează împotriva transpirației și a mirosului neplăcut.

Eu nu știam de produsele de la Persipirex, ăsta e adevărul. Pe de-o parte nici nu prea am avut mare nevoie de un produs care să mă ajute să blochez transpirația. Însă vara asta cred că voi avea nevoie. Pentru că am acumulat câteva kilograme în plus, simt că deodorantul meu obișnuit nu mai dă rezultate bune. Mi s-a părut o ocazie bună să testez aceste antiperpirante.

Perspirex Original

Deși vine într-o cantitate mică, este spornic. Pentru că nu este nevoie să-l aplici zilnic ca pe un antipersirant obișnuit.

Îmi place că nu are parfum, iar cantitatea aplicată este mică, astfel îți ajunge pentru o perioadă  mare de timp.

Cum se aplică? Ca un deodorant obișnuit cu bilă. Se folosește pe pielea curată și uscată, seara. Dimineața te speli și ești gata. Cel mai fain este că nu trebuie să-l aplici zilnic, ci îl folosești mai mult ca pe un fel de tratament.

Cum a funcționat la mine? Prima dată, pentru că nu aplicasem corect procedura, mi s-a părut că n-a funcționat. Însă după ce m-am informat temeinic, m-am bucurat de rezultate.

Într-adevăr, acest deodorant mi-a blocat transpirația și am rămas curată și uscată.

Producătorul menționează că funcționează până la 3 zile, dar nu am cum să testez durata asta. Fără să te speli 3 zile mi se pare mult.

Perspirex Strong

Din fericire nu am nevoie de perspirex strong, cel original a funcționat de minune. Din păcate pentru acestă versiune, n-am cum să-mi dau seama dacă este mai eficient. L-am folosit, da, dar mi se pare că funcționează la fel. Asta pentru că, REPET, eu nu am nevoie de versiunea strong.

Concluzii: Sunt surprinsă de rezultate, sunt foarte utile pe timp de vară sau pentru perioadele stresante, atunci când transpirăm mai mult.

Sunt produsele pe care eu le voi cumpăra în viitorul apropiat, pentru eficiența lor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: