Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty

Produse cu apă termală Jonzac

Jonzac este companie de cosmetice bio, ce folosește ca ingredient principal apa termală. Jonzac deține patru brevete de invenție:

 • COMPLEX PROTECT 3C: Complex conservant exclusiv cu foarte înaltă toleranță.
 • BREVET F. P. D.: Complex de încapsulare a apei termale pentru o hidratare* optimizată.
 • COMPLEX 3P PERFECTION: Complex de activi care acționează asupra celor 3 factori care determină o piele perfectă.
 • APA TERMALĂ DE ANGELICĂ : Activ brevetat, bogat în O2 pentru o puternică acțiune antioxidantă.

Eau Thermale Jonzac®și-a creeat o vocație, o menire spre a promova grija pentru natură și în același timp, respectând mecanismele fiziologice ale naturii. Produsele sale sunt dermato-cosmetice și sunt bio.

Ce este special la Jonzac?

Apa termală Jonzac este hipermineralizată si izotonică, adică compoziția sa minerală este foarte apropiată de cea a celulelor pielii. Apa termală conține minerale, cum ar fi calciu, magneziu, mangan, precum și multe elemente sulfuroase. Ceea ce o face să fie tolerată de piele, tocmai pentru că este pură,  extrasă de la o adâncime de 1850m.

Apa termală este regenerantă, calmantă și anti-iritantă; de asemnea este hipoalergenică, fiind tolerantă de toate tipurile de piele.

În acest articol vreau să vă povestesc despre două produse de la Jonzac pe care le-am descoperit recent. Este vorba despre apa termală spray, crema matifiantă Pure și câteva mostre din gama re-hydrate.

Jonzac-produse cu apă termală
Jonzac-produse cu apă termală

Apa termală Jonzac

Ceea ce este foarte important de știut este că apa termală Jonzac este acreditată de către Academia de Medicină din Franța. Astfel că, știi sigur că proprietățile sale sunt reale, și te poți bucura de avantajele apei termale.

Printre primele dăți când am auzit de apă termală consideram că este inutilă. Asta până am citit mai multe despre apa termală și despre beneficiile sale, și până când mi-am cumpărat una.

Apa termală de la Jonzac îmi place destul de mult, și am avut ocazia să o primesc și să-i descopăr calitățile.

Cum folosesc eu apa termală?

Jonzac-produse cu apă termală
Jonzac-produse cu apă termală

Obișnuiam să folosesc apa termală în perioadele calde și foarte calde, atunci când aveam nevoie de o împrospătare, când îmi ardea fața de căldură și soare, după statul la soare sau în cazul vreunei arsuri solare.

Perioada  în care am folosit-o, n-a fost vorba de niciun caz ca cel de mai sus. Însă am folosit-o atunci când am avut pielea mâinilor foarte uscată și crăpată, înainte a mă da cu cremă. Am pulverizat pe mâini și am lăsat-o să intre în piele. Apoi am continuat cu crema de mâini. Am observat o îmbunătățire a nivelului de hidratare a pielii, comparativ cu atunci când am folosit doar cremă.

Am utilizat-o și pe față, după pensat, atunci când mă iritasem de la pensetă. Mi-a calmat roșeața și iritația.

Pe corp, după epilat s-a dovedit a fi un ajutor de nădejde, pentru că mereu mă irit de la epilat, iar alte cremă mă ajută mai puțin. Apa termală pulverizată fin, m-a ajutat destul de mult asta pentru că este naturală, nu are parfum și alți iritanți.

De asemenea, apa termală se poate folosi și de copii sau de persoanele cu alergii ale pielii.

Este spornică, este suficient două pulverizări, asta și în funcție de suprafața pe care vrei să o„tratezi”.

Crema matifiantă Pure Jonzac

Jonzac-produse cu apă termală
Jonzac-produse cu apă termală

Vă spun la modul cel mai sincer că această cremă mi se potrivește mănușă. Asta pentru că îngredientele sale o face potrivită tipului meu de piele, gras-mixt, textura, modul de prezentare sunt potrivite mie.

Ce conține?

Jonzac-produse cu apă termală
Jonzac-produse cu apă termală

Conține, în primul rând, apă termală, zinc, pudră de talc, siliciu, acid hialuronic natural.

Este potrivită pentru tenurile care secretă sebum în exces, pentru adolescenți și adulți ce au nevoie de hidratarea tenului fără să fie încărcat.

Până nu demult circula un zvon cum că cei care au tenurile grase să nu folosească geluri de spălare și creme de față, ci să folosească săpun pentru îndepărtarea excesului de sebum. Ceea ce este foarte neadevărat. Chiar și cu tenul gras sau mixt este necesar să hidratezi tenul. Soluția este să o faci cu produsul potrivit.

La Jonzac sunt disponibile game diverse, pentru diferite tipuri de ten, toate având ca ingredient de bază, apa termală. Pe site-ul lor găsiți toate gamele de produse pe care aceștia le-au creat.

Cum a funcționat la mine crema matifiantă Pure?

Jonzac-produse cu apă termală
Jonzac-produse cu apă termală

Această cremă m-a ajutat, în primul rând, să-mi hidrateze pielea fără să-mi lase peliculă grasă. Am mai folosit creme bune, însă majoritatea lasă peliculă grasă, lucru de care îmi dau seama dimineața, la trezire.

 • Crema Pure a hidratat și mi-a lăsat pielea catifelată, fermă, iar dimineața, tenul meu încă era uscat, ca seara.
 • Îmi place că nu are miros de parfum, mirosul ei este natural, de la ingrediente.
 • Este ambalată sub formă de tub, astfel că nu schimbi ph-ul cremei introducând degetele în cremă.
 • Aplicare super-ușoară, pentru că are consistență fluidă.
 • Poate fi folosită și ca bază pentru machiaj, iar fondul de ten nu alunecă de pe ten.
 • Conține peste 20% apă termală.
 • Nu mi-a provocat acnee, din contră, având zinc în compoziție previne acest lucru.
 • nu mi-a cauzat nicio iritație sau neplăceri.

Pentru mine este un produs care a funcționat foarte bine, iar pe viitor sigur o voi recumpăra, îmi doresc să mai încerc și gelurile de duș, cremele, gama pentru bărbați și copii, gama re-hydrate. Vreau să le încerc pe toate.

Cine a mai folosit produse Jonzac?

 

2 comentarii

 1. Valeria Chertes spune:

  Mi se par produse foarte bune.

 2. Da, sunt bune!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: