Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty

Produse de îngrijire de la Yves Rocher

Tot auzeam și vedeam produse de îngrijire de la Yves Rocher peste tot aproape. Un brand franțuzesc care are un nume foarte interesant, foarte franțuz, așa. (te așteptai?) Însă nu folosisem niciun produs de la ei.

Produse vegetale, ambalaje din plastic reciclat, ecologice și testate dermatologic.

Ce credeți, mi-am luat până la urmă?

Hmm…n-am rezitat tentației și am cedat în fața acestor produse. Parcă prea bine miroseau.

Așa că, mi-am luat un șampon cu urzică, pentru că…deh…păr gras, și un gel de duș cu migdale.

M-am îndrăgostit iremediabil de ambalaje, de mirosuri, de prezentare, încât îmi pare rău că nu le-am încercat cu mai mult timp în urmă. Probabil pentru că mi-a fost destul de greu să comand produs cosmetice de pe site, fără să le fi văzut în magazinul fizic. Pentru că e mai bine așa, pentru mine cel puțin. Am vrut să miros, să le văd consistența, să le simt dacă mă „strigă”.

Sunt deja la al doilea produs de șampon cu urzică Yves Rocher, cumpărat la recomandarea unei colege de serviciu. Eu am părul gras sau scalpul gras, ar fi mai corect. Asta înseamnă că scalpul, părul meu arată urât, murdar, slinos chiar după 1-2 zile după ce l-am spălat, mai ales că îl țin pe spate. Asta vine la pachet și cu niscaiva mătreață. Că de ce nu? E mai fun să te chinui cu ambele, nu-i așa?

Șampon purificator
îngrijire de la Yves Rocher

Deși este șampon cu urzică…ha ha, nu este ca cel pe care îl foloseam noi în anii 90. Are un miros mult mai rafinat, e chiar discret și delicat, curăță părul și scalpul. Mă șamponez de două ori, așa cum fac mereu, și îmi lasă părul curat, moale și fin. După uscare, părul nu miroase a nimic, în afară de curățenie.

Are textură de gel, este transparent, iar asta înseamnă că nu are coloranți în el, fără silicon, testat dermatologic, vegetal și prietenos cu natura.

Are 300 ml și este la 19,90 lei.

Următorul pe listă va fi cel pentru mătreață.

Pasiunea domnului Yves Rocher pentru lumea vegetală s-a născut în inima Bretaniei natale: localitatea La Gacilly – Franța.

   Gelul de duș cu ulei de argan și trandafiri bio din Maroc. WOW.

Îmi place cum miroase, are textură de gel, e transparent, curăță pielea eficient și e spornic. E mai mult decât suficient pentru un gel de duș care costă 15 lei. După ce îl consum vreau să încerc pe cel cu miros de zăpadă!!!

Gel de duș Argan & Trandafir Bio din Maroc
îngrijire de la Yves Rocher

Puteți să comandați produsele online, de aici, vă puteți face membru pentru a putea beneficia de reduceri.

Până acum sunt fan al produselor de îngrijire de la Yves Rocher. Urmează să mai încerc și altele.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: