Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Recenzii

Produsele Farmasi potrivite pentru zi

Farmasi

Brandul Farmasi l-am tot văzut prezent în online ca fiind un brand de cosmetice cu prețuri accesibile. Eu am mai folosit de la ei o mascara, o ojă care a rezistat foarte bine și un ruj mat lichid. Mulțumită am fost de toate.

La Danube Bloggers Meet ne-a fost alături cu produse pe care le-am testat, le-am încercat, iar apoi ne-a dat și câteva produse acasă. Și în acest articol vreau să îți arăt ce am primit și să îți spun părerea mea despre ele.

Farmasi
Farmasi

Fonduri de ten Be Fit

Farmasi
Farmasi

 

După acoperire, aș spune că sunt mai mult BB cream-uri. Mie mi se potrivește nuanța light, pe cea medium nu o voi folosi, o voi da altcuiva sau le voi combina pe amândouă în cazul în care mă bronzez vara asta.

Are o textură lejeră, lichidă, pătrunde bine și se întinde bine pe ten. Rămâne pe ten timp îndelungat, nu se transferă pe haine, nu se strânge în pliuri/riduri. Nu are miros și se demachiază bine.

Ce ar fi de reproșat? Nu acoperă nu foarte bine, dar asta nu e o problemă pentru atunci când nu ai nevoie de acoperire mare sau poate ai nevoie de un machiaj ușor pentru o plimbare în parc, pentru stat prin casă, dar nu vrei să-ți încarci tenul sau pentru când intri pe școala online.

Mascara Be Fit-Farmasi

Farmasi
Farmasi
Farmasi
Farmasi

Mascara este un produs pe care eu îl folosesc cel mai des, se consumă cel mai repede. Asta înseamnă că și cel mai cumpărat produs de machiaj este mascara.

Mascara Be Fit de la Farmasi este un preferat dintre toate cele primite acum. Pentru perie, pentru negru intens și pentru că rezistă și se demachiază bine și este rezistent la apă. Nu mi-a iritat ochii, nu s-a intins la ochi. Pentru un produs la prețul acesta, eu cred că merită cumpărat.

Gelul pentru spâncene

Farmasi
Farmasi
Farmasi
Farmasi

 

Eu nu prea folosesc produse pentru spâncene, nici creion, niciun produs pentru umplerea golurilor sau pentru colorare, consider că nu am nevoie. Însă acest gel mi-a arătat că am nevoie de el. Pentru că am câteva fire rebele care își fac de cap. Și atunci le potolesc cu gelul pentru spâncere, așa scap de aspectul acela de spâncene ciufulite.

Este incolor, deci merge pe orice culoare a părului, fixează bine și rezistă fixarea întreaga zi. Îl voi recumpăra, cu siguranță.

Cerneala pentru buze

Farmasi
Farmasi
Farmasi
Farmasi

Nu știu dacă asta este varianta corectă, dacă e corect să o numesc așa, dar așa scrie pe ambalaj. Este un produs 2 în 1, se poate folosi pentru buze și pentru obraji. Dă o culoare frumoasă, de zici că așa ți-s obrajii, înroșiți de soare, de sănătate sau că ai buze roșii ca a unui copil zburdalnic. Miroase delicios a cireșe, iar eu mi-am adus aminte de copilărie, de cireșele mâncate direct din copac și de culoare pe care ți-o lăsau pe buze după ce mâncai vreo două mâini de cireșe coapte.

Mirarea mi-a fost mare atunci când am observat că este destul de rezistentă, deși nu ai spune asta, după gradul de…„lichiditate”. Nu se ia de buze, nici după mâncat, nici după pupat. Nu se tranferă nici dacă dai cu degetul pe buze. Și cred că e potrivit și pentru adolescente, e un compromis echitabil. Este chiar wow!!

Spray de fixare Be Fit-Farmasi

Farmasi
Farmasi

 

Cred că este primul spray de fixare pe care îl folosesc, indiferent de brand. Nu este chiar produsul meu preferat dintre cele încercate de mine, de la Farmasi. Nu am observat nicio schimbare de rezistență a machiajului datorită spray-ului, n-am simțit, însă, nicio înrăutățire. Eu am tenul gras care, după câteva ore, se face uleios pe frunte, așa că, pentru mine spray-ul nu a funcționat.

Dar am o idee de întrebuințare a spray-ului. Fie îl voi folosi pentru a umezi fardurile, fie îl voi folosi pe ten atunci când folosesc un fond de ten cu pudră încorporată. La acele fonduri de tem mate, câteodată lasă otextură prăfoasă. Mă gândesc să mai înmoi acea pudră.

Apă de parfum- Ruya-Farmasi

Farmasi
Farmasi

Îmi plac parfumurile-toate. Deși cel mai mult îmi plac/ folosesc parfumurile florale/dulci/ușor fructate, combinații între acestea, uneori lemnoase. Îmi place să am parfumuri de zi/seară, de vară/iarnă. Un parfum trebuie să se potrivească cu mine, cu starea mea de spirit, cu personalitatea mea.

Ruya are note florale și orientale, având la bază note de tuberoză și boabe de cacao, iar ca note de mijloc are note de iasomie. Un parfum potrivit pentru primăvară-vară, pentru zi și pentru purtat toată ziua.

 

Îmi plac produsele Farmasi pentru că raportul calitate-preț este unul bun, este un brand accesibil, ambalaje faine, profi, tinerești. Au gamă largă de produse cosmetice, de îngrijire, produse de casă.

Dacă ai și alte recomandări, te rog să-mi scrii la comentarii.

2 comentarii

  1. Valeria Chertes spune:

    Minunate produse,sa le folosești cu drag!

  2. spune:

    Mulțumesc!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: