Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty

Răsfăț duminical cu LifeCare

Răsfăț duminical  s-a produs în ziua  ieri, și a constat într-un duș mega delicios cu aromă de trandafir sălbatic și o mască cu venin de albine. E acel tip de răsfăț care se întâmplă zilnic.

Așadar, vă povestesc astăzi despre două produse de îngriire, ambele de la brandul LifeCare.

Cu produsele LifeCare m-am mai întâlnit în urmă cu niște ani, când am folosit geluri de duș și șampoane, și am fost mulțumită de produse.

Produsele lor sunt din ingrediente naturale, iar asta se simte în mirosul lor. Au miros plăcut, nu te trăznesc de parfum de cum desfaci ambalajul.

Răsfăț cu LifeCare
Răsfăț cu LifeCare

Gelul de duș cu trandafir sălbatic

Deși l-am folosit de câteva ori înainte să scriu acest rewiu, mi-a plăcut încă de la prima utilizare. Parfumul său este subtil, delicat, e o adiere în vânt. Simți că a trecut pe lângă tine cineva cu un trandafir în mână, așa de subtil este. Iar pentru mine, acest lucru este un plus. Multe persoane se confruntă cu sensibilități ale pielii, iar un gel de duș cu parfum intens nu este chiar ce trebuie.

Mă gândesc că acest gel de duș ar fi potrivit pentru persoanele cu sensiblilitate la parfumul din produsele de îngrijire. Depinde și cât de sensibil, să spun așa.

Eu, deși nu am sensibilitate la parfum, de la gelurile de duș mă apucă o mâncărime pe piele după ce fac duș de…mă scarpin într-un mare fel.

Gelul de duș cu trandafir sălbatic nu mi-a provocat această reacție, și o spun cu cea mai mare sinceritate și seriozitate, fără să găsesc acum un motiv nereal de promovare al produsului. Chiar așa este.

Citește și Danube Bloggers Meet

Formă de prezentare

Gelul de duș este ambalat într-un recipient alb, mat, prin care nu trece lumina. Pentru produse naturale  în proporție mare, acest lucru este un avantaj, pentru că păstrează intacte calitățile produsului.

Culoarea produsului este un alb sidefat, ușor transparent, deci nu are coloranți.

Masca de față cu venin de albine Biotissima

Sincer, nu știam că veninul de albine poate fi considerat un ingredient bun de luat în seamă pentru produse cosmetice/de îngrijire. Uite că este, și are menirea de crește elasticitatea pielii prin impulsionarea producției naturale de colagen. Ajută la refacerea celulelor, la umplerea ridurilor fine, iluminează tenul, împrospătează și hidratează.

E mască de tip șervețel, acea mască pe care o utilizezi ușor. Este un șervețel în formă de față, cu orificii pentru ochi, nări, gură, și este îmbibată în ser.

Practic, durează 1 minut să o aplici și să o dai jos. Câștigi timp, iar cât stai cu ea pe față, 20-30 minute poți face altceva.

Nu curge și nu e deranjantă deloc, chiar este răcoritoare.

Pentru o utilizare mă declar mulțimită, hidratarea promisă a venit, la fel și iluminarea tenului. Pentru super rezultate e recomandabil ca o astfel de mască să fie utilizată de mai multe ori.

Tu ce produse de la LifeCare folosești? Dacă ai recomandări, te rog să le scrii la comentarii, chiar aș dori să încerc și alte produse.

 

3 comentarii

  1. Într-adevăr, sunt super aceste produse. Am mai folosit de la Life-Care produse din gama mama și copilul. Foarte bune.

  2. Mulțumesc pentru pont!

  3. Valeria Chertes spune:

    Mai făcut curioasa cum sunt aceste produse.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: