Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător

Re-încarcă cartela prepay online

reîncarcă online
reîncarcă online

Re-încarcă cartela ta Orange și Vodafone, accesând acest link

Re-încarcă.ro oferă servicii de reîncărcare online: reîncărcare Orange, încărcare Vodafone.

Statul acasă ne omoară, nu? Ne enervează faptul că stăm închiși în cuști de colivie, în niște cutii de chibrituri, ca niște prizonieri. Primele zile de carantină ni s-au părut frumoase, relaxante, nu? Am trecut prin toate stările de atunci și până acum, de la relax și dormit până la 10, de la mâncat și gătit non-stop, până la stat la filme până la 3 dimineața.

S-a făcut curățenie generală de 3 ori de atunci, s-au citit toate cărțiile restante și făcut capătul facebook-ului.

Mă rog…eu tot mai sunt restantă la câte ceva. Mereu sunt. Mereu îmi doresc să fac mai multe, mai bine, să mulțumesc pe cât mai multă lume, asta o include și pe profesoara mea coordonatoare de lucrare.

Heiii…dar, avem și momente când suntem plictisiți de tot și de toate, nu-i așa? Am vrea să lăsăm totul baltă și ssă evadăm din cuib, să ne luăm zborul.

Însă acum avem ocazia aia unică de a sta în pijamale toată ziua, dacă vrem, să ne îmbrăcăm la 4 ace, dacă așa ne dorim. Acum avem ocazia să luăm agenda telefonică și să-i sunăm pe toți cei cu care n-am mai vorbit de mult timp.

Că suntem nevorbiți

reîncarcă online
reîncarcă online

Nu știu voi, cât și cum vorbiți, dacă aveți cu cine, de câte ori vă sunați părinții, frații, familia în general.

Dar există o categorie de oameni care simt aceste zile, săptămâni, destul de urât. Pentru că nu prea au cu cine vorbi face-to-face. Și știu că nu avem ce face, tocmai s-a prelungit starea de urgență.

Și cum nu putem face mare lucru în privința asta, ne întoarcem la un dispozitiv care a fost destul de blamat. Asta pentru că nu a fost folosit cum și cât trebuia: telefonul mobil.

Pentru părinții noștri, mai ales la ei vreau să mă refer, telefonul mobil este cel care îi mai scoate din anxietate și le aduce un zâmbet pe față.

Sună-i mai des

Sună-i mai des decât o făceai înainte. Încarcă-i cartela telefonică. În vremurile noastre avem destul de multe opțiuni de a face transferuri de bani, de încărcat cartele, de plătit facturi online mai mult decât oricând.

Și pentru că eu sunt adepta plătitului online, fie că e vorba de facturi, încărcări telefonice, este un mod comod, rapid și sigur de a face aceste tranzacții.

Încărcare online Orange și încărcare online Vodafone

Pe re-incarcă.ro ai posibilitatea să faci reîncărcare Orange,  încărcare Vodafone  într-un mod sigur, comod, de acasă, din fața calculatorului. Plătești cu cardul și nu trebuie să-ți faci griji, pentru că ai conexiune securizată. Asta înseamnă că atunci când îți vei introduce datele cardului, vei primi pe telefon un SMS cu un cod de securitate, pe care îl vei utiliza să-ți confirmi identitatea. În acest fel, aprobi tranzacția.

Convorbiri plăcute! Stați acasă!!

reîncarcă online
reîncarcă cartela Orange 

 

13 comentarii

 1. Valeria Chertes spune:

  Mulțumim.Eu am abonament.

 2. De mai mult de un an am abonament, insa mi-ar fi fost de ajutor sa fi stiut asta inainte, m-ar fi scutit de multe drumuri! Foarte util articolul!

 3. Mulțumesc, Oana! Poți să le încarci celor din familie.

 4. O informație foarte utila si as profita de ea dacă aș folosi o cartela. Din fericire am un super abonament care imi ofera libertate pt doar 3 euro 🙂

 5. Eu nu mai sunt pe prepay de mulți ani. Pentru mine a fost mai comod abonamentul.

 6. Cred că eram școala generală când am avut ultima dată o cartelă. Dar sunt sigură că este de mare ajutor această opțiune.
  Consider că abonamentele sunt mai bune, mai ales că acum sunt o grămadă de opțiuni cu totul nelimitat la un preț foarte bun. Cel puțin, Telekom așa are.

 7. Si eu am abonament de mult timp. Dar sigur este utila pentru multi o cartela prepay!

 8. Eu am abonament de ani de zile. Îmi este mult mai ok cu abonament.

 9. Nu mai am cartela de multi ani…e mult mai comod cu abonament.

 10. De fiecare data incarcam online inainte sa imi iau abonament. Si acum o mai fac, pentru bunicile mele, cateodata.

 11. Elena-Cristina Alexandroaia spune:

  Eu deobicei imi reincarc cartela direct din aplicatia Vodafone, dar este si asta o varianta destul de buna.

 12. Denisa spune:

  Eu sunt de foarte multi ani pe abonament dar stiu si eu de optiunea reincarcarii.

 13. Eu am abonament dar pentru fetita mea chiar ar fi o idee buna pentru ca ea este pe cartela.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: