Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Recenzii

Remedii naturiste de la Faunus

Remedii naturiste de la Faunus Plant

Știu că într-un moment al vieții noastre ne apucă un mare dor de plante și de natură. E posibil și să fie acum această coincidență, cu acest balamuc creat cu statul în casă. Lucrul acestea ne-a îndepărtat de natură.

Nu știu tu cum îți iei doza de natură, dar eu mi-o iau cu ajutorul produselor cosmetice și de îngrijire, inspirate din natură. De exemplu de la Faunus Plant.

Deși, în ultima perioadă tot încerc diverse produse, de data asta am să-ți povestesc despre câteva produse pe care eu le testez pentru prima oară.

Remedii naturiste de la Faunus Plant
Remedii naturiste de la Faunus Plant

Faunus Plant ne-a dat, mie și altor fete, câteva produse de la ei. Din ce m-am documentat, produsele sunt naturale 100%, obținute prin prelucrare manuală. Gama lor de produse este bogată, variată, și merge pe prevenție.

Natura este darnică cu noi, trebuie să știm s-o folosim, când și cum.

Unguent cu gălbenele

Remedii naturiste de la Faunus Plant
Remedii naturiste de la Faunus Plant

Încep cu unguentul de gălbenele, deși îl cunoaște toată lumea, eu nu am mai folosit. Pentru mine a fost de parcă am descoperit ceva nou, ceva ce nu știa nimeni.

Remedii naturiste de la Faunus Plant
Remedii naturiste de la Faunus Plant

Ei bine, unguentul  cu gălbenele s-a dovedit a fi bun pentru pielea mea. Chiar și soțul eu l-a folosit pentru zonele mai uscate. Pentru că hidratează intens, intră în piele fără probleme, ș-am adorat și eu. L-am folosit chiar și pe post de balsam de buze, folosisem un ruj mat ce-mi uscase foarte tare buzele. Îmi era frică să nu fac herpes, așa că m-am dat cu unguent pe buze. Mi-a plăcut textura, se înmuaie pe buze, nu are gust și nici miros puternic. A funcționat mai bine decât un balsam. Este recomandabil și pentru tenul acneic.

Balsam de buze cu lavandă

Remedii naturiste de la Faunus Plant
Remedii naturiste de la Faunus Plant

Că tot ziceam de balsam de buze. Balsamul acesta de buze e eficient, da, însă tot la crema de gălbenele rămân.

Conține și cremă de gălbenele, ulei de măsline, ceară de albine și vitamina E.

Fiică-mea îl folosește intens, îi hidratează buzele și le parfumează discret cu lavandă. Ce am observat la acest balsam este că nu se strânge urât între pliurile buzelor, așa cum am mai pățit cu alte balsamuri. Se păstrează activ pe o perioadă lungă de timp.

Ulei de masaj

Remedii naturiste de la Faunus Plant
Remedii naturiste de la Faunus Plant

Ador să primesc masaj, cu ulei sau fără. Dar mai bine cu ulei care să mă relaxeze și să mă bine-dispună.

Ulei acesta conține gălbenele, sunătoare și uleiuri esențiale de lavandă și ylang-ylang. Îmi place că hidratează bine pielea, intră rapid în piele și nu trebuie să folosești o cantitate mare de produs.

Dacă mai aprinzi și o lumânare parfumată prin casă, îți torni și un pahar de vin… relaxarea ta este completă.

Sirop de cătină

Știu că toamna este mare nebunie cu prepararea unui sirop cu cătină și zahăr. Nu știu, nu mă bag, eu am propriul meu sirop cu cătină, care să mă ajute să trec cu bine peste răceală sau stări de rău.

În general, ajută la îmbunătățirea stării fizice după un episod de rău, răceală sau în timpul răcelii, energizează, te ajută la creșterea imunității.

Eu nu prea iau siropuri, în general. În ultimul timp nici nu prea a fost nevoie, nu că mi-aș dor să-mi fie rău, însă fiică-mea l-a testat cu succes. L-a luat cu plăcere, este ușor dulceag, conține zahăr, așa că i-a plăcut.

Momentan este bine, și ea, și eu, așa că la sfârșitul verii îl vom încerca din nou. Până atunci îl ținem în frigider și revin cu un update mai complet.

Știi ce e e curios? Trei produse din patru conțin gălbenele, ingredient pe care îl folosesc pentru prima dată. Nu-i așa că e un semn? E clar că devin fană gălbenele!!

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: