Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Căutare
Arhivă blog
Parteneri
Aplicatii Excel gestiune si contabilitate - Magazine online, WebSite-uri de prezentare - AdyMedia.ro
bestkids.ro
Beauty campanii Recenzii

Șampon Rekze 63-recenzie

By on 1 iulie 2020

Șamponul Rekze 63 vine să mă surprindă plăcut, acum, într-o perioadă destul de stresantă pentru mine. În ultima lună am folosit exclusiv șamponul regenerant și anticădere Rekze 63, pentru că, uneori, mă confrunt și cu probleme de acest tip.

Căderea părul este o problemă pe care o au, atât femeile, cât și bărbații, aproape în mod egal. Și cum unele produse cosmetice sunt unisex, Rekze 63 ne ajută în acestă privință, pentru că acest șampon poate fi folosit de femei, cât și de bărbați.

Printre factorii care duc la căderea părului, amintesc cei pe care eu îi știu și poate cei mai cunoscuți:

 • stres
 • carențe de vitamine
 • efectele adverse ale unor medicamente
 • lipsa unei îngrijiri adecvate.
Rekze 63

Rekze 63

Dacă vorbim de oameni care nu au probleme majore de sănătate, care sunt pe medicație specifică, care nu urmează anumite tratamente medicamentoase, problema căderii părului se poate rezuma la folosirea unor strategii de îngrijire ceva mai specifice și mai multă grijă.

Știu că majoritatea persoanelor  spun despre căderea părului că ar fi o problemă medicală, însă poate fi și o problemă de îngrijire necorespunzătoare a părului.

Părul este fragil, sensibil, oricât de gros ar fi firul sau oricât de rezistent ți s-ar părea, acesta are nevoie să fie tratat cu grijă și delicatețe.

Rekze 63

Rekze 63

Pe lângă pieptănatul cu grijă, de la vârfuri spre rădăcină, utilizarea unui balsam pentru descurcarea firelor de păr, evitarea frecării acestuia cu prosopul, evitarea în exces a căldurii, putem folosi și un produs de îngrijire care să ajute la regenerarea acestuia. Eu folosesc de 1 lună de zile acest șampon și tare mult îmi doresc să-ți povestesc despre el.

Șamponul Rekze 63 conține peste 63 de ingrediente, are ingrediente active și patentate, testat dermatologic, conține licopen 100% natural. Formala sa este unică și de aceea te invit să citești mai multe informații despre ingredientele ce le conține, precum și studiile realizate pentru acest șampon, direct de pe site-ul celor de la Rekze, de unde îți poți luate toate informațiile acestea prețioase. În continuare, îți voi povesti experiența mea cu el.

Rekze 63

Rekze 63

Experiența mea cu șamponul anticădere Rekze 63

În primul rând menționez că nu am probleme grave cu căderea părului. Adică, am eliminat orice problemă de ordin medical și am ajuns la concluzia că ceva din rutina mea de îngrijire a părului trebuie schimbat.

Beneficiile aduse:

 • De obicei am probleme cu scalpul dacă schimb șamponul, pentru că mi se activează o dermatică seboreică. În acest caz, șamponul Rekze nu mi-a provocat dermatică seboreică, chiar mi-a hidratat bine scalpul.
 • Miroase bine, dar nu puternic sau deranjant, ci ca un șampon obișnuit, dar totuși este un miros altfel, pe care eu nu l-am mai întâlnit.
 • Curăță bine părul. Eu am scalpul/părul gras și șamponez de două ori.
 • În timpul șamponării se simte o schimbare a structurii firului de păr, a rezistenței, mai bine zis. De aceea, mi se pare că este mai gros firul de păr. (în timpul șamponării)
 • Nu mi s-a îngrășat mai repede.
 • Nu s-a încurcat mai mult sau mai puțin decât înainte.
 • Se clătește ușor și nu rămâne reziduri în păr după clătire
 • Nu mi-a provocat mătreață, coji sau alte nebunii.
 • Spornic, face spumă suficientă. Mai am și acum produs, deși îl folosesc de o lună, șamponare de două ori, spălat la două zile.

De obice mă spăl la două zile, așa că am avut destul timp la dispoziție ca să-l folosesc și să-mi formez o părere sau să trag concluzii în ceea ce privește eficiența lui.

Consider că un produs nu poate da rezultate dacă nu-l ajuți să-și facă treaba. Așa că, am încercat pe cât posibil să nu-mi „bruschez” părul și să fiu delicată cu el.

După o lună de utilizare mi-am dat seama că firul de păr și-a îmbunătățit aspectul, rezistența, este mai  gros, iar pe peria de păr sau după ce aplic balsamul de păr, firele căzute sunt vizibil mult mai puține decât înainte de a-l folosi.

După ce termin tubul acesta îl voi cumpăra și vreau să-l testeze și soțul meu, pe care începe să-l părăsească părul. Dar știți voi gluma aceea cu părul deștept…

 

TAGS
RELATED POSTS
3 Comments
 1. Cristina Dragomir

  21 iulie 2020

  deci si tu esti cu dermatita dupa tine. Si eu. Prima surpriza faina din partea lui Rekze 63 asta a fost, ca nu a agravat in niciun fel problemel scalpului. Mie imi cade destul de tare parul si de cand il folosesc s-au cam injumatatit numarul firelor de par cazute.

 2. catalina

  21 iulie 2020

  Da, dermatita asta!
  Sunt mulțumită de șampon, cred că îl voi folosi pe termen lung.

 3. Adriana

  22 iulie 2020

  Este un sampon foarte bun, multumesc pentru recomandare!

LEAVE A COMMENT