Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Lifestyle

Shine-parfumul de la Famous Luxury Perfumes

Shine este denumirea noul meu parfum de la Parfumuri-celebre, un magazin online ce comercializează parfumuri made in Germania, reinterpretări ale parfumurilor celebre la prețuri decente.

Parfumul Shine de la Famous Luxury Perfumes
Parfumul Shine de la Famous Luxury Perfumes

Din ce m-am documentat pe site-ul lor, vă oferă posibilitatea să deveniți parteneri, promovând produsele lor, care sunt în exclusivitate parfumuri. Până una-alta, au promoție de primăvară, cu 45% reducere la parfumuri, transport gratuit la comenzi de peste 200 lei și primești un set de 10 testere la orice comandă.

Pe lângă asta, un aspect foarte fain mi s-a părut gama lor de parfumuri la care le poți personaliza sticla. Ori îți alegi din modele prestabilite, ori le poți furniza chiar tu modelul.

Famous Luxury Perfumes
Famous Luxury Perfumes

Și…au și ofertă pentru firme/corporate. Asta înseamnă că poți comanda parfumuri pentru toată echipa de lucru, personalizate cu logo-ul firmei.

Famous Luxury Perfumes
Famous Luxury Perfumes

Parfumul meu-Shine

Eu am primit parfumul Shine în cadrul unui eveniment între bloggeri, și mare mi-a fost mirarea să descopăr un parfum pe placul meu.

Știu că e ușor peste mână să cumperi parfumuri cărora nu le cunoști aroma, de aceea îmi doresc să vă prezint cât mai bine acest parfum.

Parfumul Shine se încadrează în categoria oriental-ambrat, ușor dulce. Deși eu îl percep ca un parfum elegant, sofisticat, care te face să strălucești-exact ca numele, îl văd purtabil și ziua. Eu așa l-am purtat până acum.

Parfumul Shine de la Famous Luxury Perfumes
Parfumul Shine de la Famous Luxury Perfumes

Notele de vârf sunt acele arome care se simt prima dată când miroși un parfum și nu rezistă mult timp, poate chiar secunde. Shine are ca note de vârf caise, nucă de cocos, prună, ardei iute. Eu simt destul de bine nuca de cocos, ceea ce este pe placul meu.

Notele de mijloc sunt acele arome care rezistă ceva mai multtimp pe piele. Shine are arome de iasomie, lăcrămioare, tuberoză, trandafir, lemn de trandafir.

Notele de bază sunt aromele care rămân pe piele cel mai mult timp, poate ore sau chiar 1-2 zile, dacă ai vaporizat pe haine. Ni se întâmplă de multe ori să luăm o haină de pe umeraș și să constatăm că încă mai miroase a parfumul dat în urmă cu câteva zile. Ei, bine, acelea sunt notele de bază, la care se folosesc uleiuri mai groase.

Parfumul Shine de la Famous Luxury Perfumes
Parfumul Shine de la Famous Luxury Perfumes

Shine are ca note de bază migdale, lemn de santal, vanilie. Iar după câteva ore după ce m-am dat cu el simt puternic mirosul de vanilie.

Notele sunt important de știut, așa îți poți face o idee despre parfum, dar în același timp trebuie să știți că nasul nu simte separat aceste arome. Cumva se creează o armonie între arome, între note, și până la urmă ceea ce va conta va fi combinația de arome.

Cum rezistă Shine pe pielea mea?

Deja știti că parfumurile persistă în funcție de aromele sale, de compoziție, alcoolemie, da, treburi de chimie, în care nu mă bag, dar și în funcție de pielea fiecăruia și în funcție de anotimp. Astfel că, pe o piele mai grasă, un parfum va rezista mai bine, iar în anotimpurile calde, parfumurile persistă mai mult.

De aceea există aceste -parfumuri de vară- și -parfumuri de iarnă-, chiar dacă unii dintre noi am crezut că este o modă și o metodă de marketing.

Parfumul Shine m-a surprins plăcut prin rezistența pe timp îndelungat. Și de fiecare dată când l-am folosit, a rezistat eroic până seara, asta însemnând peste 8 ore, doar cu două pufuri. Iar dimineața următoare, hainele care nu fuseseră spălate, încă miroseau.

PArfumurile de Famous Luxury perfumes au 100 ml și cosă 86 lei. Ceea ce este în avantajul nostru.

Parfum de vară sau de iarnă?

Parfumul Shine îl încadrez la categoria între „iarnă- vară”. Asta înseamnă că până dă căldura aia cu ieșit afară în tricou, eu îl voi purta. Iar după septembrie încolo, tot voi avea ocazie să-l port.

Cred că datorită vaniliei și a migdalei îl percep așa. Personal, nu agreez vanilia vara. Nu e pe gustul meu. Dar fiecare poartă cum vrea și ce-i place.

Pe lângă Shine, în magazinul online, am văzut mai multe parfumuri, pe toate gusturile, iar cu promoțiile de primăvară, sigur veți găsi un parfum pe plac.

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Valeria Chertes spune:

    Nu am avut acest parfum dar am avut alt parfum de la acest brand și mi-a plăcut.

  2. Super! Mă bucur!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: