Vise colorate

Somnul dulce, mult aduce

Somnul, o dulce activitate!

Cine poate refuza un pui de somn pufos într-o zi ploioasă de vară? Când cazi răpus, moleșit și copleșit de atâta căldură și osteneală de la curățenia generală de vară?

Când tot ceea ce îți dorești e să-ți îndrepți oasele amorțite și muncite, carnea grea și apăsătoare, capul greu și amețit, soluția este întotdeauna un somn dulce.

Fie că e de prânz, de noapte, somnul este cel mai bun remediu împotriva „alterării” ființei umane. Asta după ce ai spălat toate vasele murdare, chiar și pe cele curate, după ce ai aranjat 3 mașini de rufe, ai făcut 3 feluri  mâncare, fiică-ta n-a mâncat niciunul…ai auzit „mami” de 300 de ori…seara, tot ce-ți dorești e să faci o baie fierbinte cu spumă parfumată, să-ți ungi corpul cu ulei relaxant de lavandă, iar un masaj n-ar strica, asta dacă ar avea cine să ți-l facă. Neapărat trebuie să citești 2 cărți. Diferite. Una cu Anna și Elsa, iar alta pentru adulți. Titlul e chiar neimportant pentru că,  oricum la al treilea paragraf adormi cu sforăituri. E posibil să te trezești peste noapte din cauza înțepăturilor din saltea. Ce înțepături? Ce, n-ai dormit niciodată cu jucării în pat? Cu jucării lego  din alea miciiii miciii de tot? Sau cu păpușele, elastice de păr, agrafe, carioci și alte acareturi?  Pfff…îmi trebuie un pat mai mare. Și o saltea mai bună, mai pufoasă.

Din căutările mele, cea mai recentă tehnologie în materie de saltele, e salteaua cu praf de chihlimbar. Chihlimbarul e o piatră semiprețioasă și preferata mea, care are efecte terapeutice în somn liniștit.

Bineînțeles, este o metodă modernă, brevetată și este unică în lume, fabricându-se în Bulgaria. Are efect de masaj, 7 zone de confort, spumă de memorie și sistem ortopedic. Hei, hei! și totul pentru un somn cu adevărat liniștit. Această saltea o găsești doar într-un singur loc! Tocmai pentru că e ceva unic. O cheamă  Amber, iar pe mine mă încântă cel mai mult minunăția asta cu praf de chihlimbar și faptul că are spumă  cu memorie.

Vei visa numai ponei Pinkie Pie, pe Anna cum se împacă cu Elsa, cum Zven îi mănâncă nasul lui Olaf, cum mâncarea îți iese delicioasă și nu o arzi, cum primești multe like-uri la postările tale de pe facebook și cum te bronzezi pe plaja de la Vadu. Superb, nu-i așa?

Ce mai e fain la salteaua amber? O poți testa 100 de nopți, ca să faci ce vrei tu pe ea, și dacă nu ești mulțumit, ți se restituie banii înapoi, până la ultimul bănuț!

1 comentariu

  1. […] și aduceri aminte de tinerețe. Iar la final de petrecere, las toate vasele așa și mă duc la somn. Pentru că până la vârsta asta voi învăța să nu fac toate lucrurile ca un robot, să fie […]

Lasă un răspuns