Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Recenzii

Tea tree oil- produse cu ulei de arbore de ceai

tea tree oil

Produsele cu tea tree oil sunt o categorie de produse relativ recent intrate în rutina mea de îngrijire. Recent, chiar la Danube Bloggers Meet din martie, când cei de la TeeTree Oil ne-au oferit câteva produse pentru testare.

Despre aceste produse vreau să scriu azi. Despre experiența mea cu ele, despre cum și la ce mi-au folosit, în speranța că părerile mele îți vor fi de ajutor. În cazul în care te tentează vreun produs de la ei, îți recomand să intri și pe site-ul lor pentru informații suplimentare, dar și prețurile practicate.

tea tree oil
tea tree oil

Tea Tree oil 100%

Este ulei pur de arbore de ceai, de înaltă calitate. Asta se simte încă de când deschizi sticluțele. Este puternic, ca miros, un miros specific acestei plante.

tea tree oil
tea tree oil

La ce l-am folosit eu?

Pentru că este antiseptic natural, dezinfectant și cicatrizant, l-am utilizat atunci când am avut nasul înfundat. Am pus 2 picături pe pernă și peste noapte am inhalat mirosul. Se poate folosi pentru aromaterapie, însă trebuie diluat.

L-am utilizat și pentru a dezinfecta podelele. După ce am curățat podelele cu un produs de curățare, am pus în altă apă curată, vreo 5 picături de ulei de arbore de ceai.

L-am folosit pentru păr. Am pus în șamponul meu obișnuit câteva picături de ulei de arbore de ceai. Așa mi-a calmat mâncărimea cauzată de mătreață.

De asemenea, se poate folosi și pentru coșuri (acnee), herpes, negi. Nu l-am folosit pentru aceste neplăceri, dar… nu se știe când voi avea nevoie.

Vine în ambalaj de sticlă, o sticlă retro. Mie îmi amintește de sticluțele cu apă de colonie de pe vremea când eram copil. Eu am cele două variante: mini și maxi, potrivite pentru acasă și pentru deplasări.

Loțiunea cu ulei de arbore de ceai

tea tree oil
tea tree oil

Mi s-a părut un produs bun, pentru că a acționat în două direcții: calmarea iritațiilor și hidratare. Se recomandă și pentru picioare, de exemplu, atunci când le ai obosite de la mers pe jos, poate ai și o transpirație excesivă. Îndepărtează mirosurile și calmează.

De asemenea, pentru un produs care conține ulei de arbore de ceai, nu mă așteptam să hidrateze așa bine. M-am dat cu loțiunea acesta și pe laba piciorului, pentru a le relaxa, dar și pe picioare, pe zonele epilate. Intră repede în piele, a hidratat bine și lasă în urmă o aromă răcoritoare de mentol.

After wax Metique

tea tree oil
tea tree oil

Este o loțiune, da, dar este acea loțiune lichidă, ca un fel de after shave. Conține ulei de arbore de ceai, vitamina A și E, care să ajute pielea să se refacă după epilarea dură, mai ales după cea cu ceară, lamă sau epilator.

De asemenea, este concentrată, așa că nu este nevoie să pui mult. Eu am folosit-o, în mare parte, după ce m-am epilat cu lama. Iar când mă voi epila cu epilatorul îmi va fi de mare ajutor. Pentru că de la epilator mă irit foarte tare, iar iritații greu le calmez.

La 250 ml cât are conținutul produsului, sigur mă va ține mult timp.

 

Acestea sunt produsele mele de Tea Tree oil cu care m-am delectat în ultimele luni.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: