Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Jurnal de vărsător

Toamnă cu aromă de miere Apidava

Toamna…anotimpul depresiei, a anxietății, a despărțirilor,a  melancoliei, și tristeței.

Toamna, anotimpul mâinilor și picioarelor reci, a păturilor groase și a hainelor multe. Anotimpul ceții și a ploilor…

Categoric, toamna rămâne printre preferatele mele, urmată de primăvară.

Pe lângă toate cele rele pe care le aduce toamna în coșul său, mie îmi place pentru că este un anotimp ofertant din multe puncte de vedere:

  • Hainele capătă alt sens cu accesorii de genul broșelor, eșarfelor, băscuțelor. Vara poți? Nu
  • Joaca în frunze uscate este sănătate curată
  • Sunet de ploaie pe fundal, în timp ce citești „Anotimpul ploilor
  • Îl înțelegi mai bine pe Bacovia 🙂
  • Mâncarea alunecă mai bine pe gât.
  • Ceaiurile noastre sunt mai bune toamna

Știu că sunteți de acord cu mine, pentru că marea majoritate a persoanelor cărora nu le plac anotimpurile reci, atunci când pomenești de ceva cald de mâncat sau băut, își schimbă mood-ul. Își activează starea de melancolie, de bunăstare și armonie cu el însuși, își caută resursele necesare. Și ajung să treacă peste toamnă.

Întotdeauna, un bun confort fizic, împreună cu programare psihică pozitivă, te ajută să treci peste perioadele negre din viața ta.

Toamna poate veni la pachet cu bune și rele, așa este! Cele mai enervante sunt virozele, perioadele când îți curg ochii, nasul, fața cu totul. Vizita la medic este obligatorie, și dacă nu este grav și este o scădere de imunitate, poți apela cu încredere la ceaiuri îmbogățite cu miere de albine, mâncăruri ușoare, cremoase, călduțe.

Și dacă ții la siluetă, sau pur și simplu nu vrei să adaugi calorii în plus peste zi (vei avea timp la Crăciun), Apidava vine cu o propunere de toamnă:

Mierea este o surpriză pentru mine, dar sunt plăcut surprinsă de această miere. Momentan am savurat-o direct din borcan. Vouă vă recomand să o adăugați în ceai, dar nu ceaiul fierbinte!!

Bomboanele te ajută să-ți împrospătezi respirația, dar fără  zahăr.

Așadar, soluții găsim. Putem trece cu brio peste toamna cea ploioasă!

Dacă sunteți interesați de de miere și de alte produse din miere, puteți găsi mai multe informații pe pagina de facebook Apidava și pe honey land și din diferite alte magazin online sau fizice, cu produse apicole, naturale (de plida, Farmaciile Bebe Tei, magazinele tip plafar Floare de Colt și RemediaVert).

3 comentarii

  1. dincolo de miere si bunatati din stup, e ceva in aer de toata lumea citeste in perioada asta Tatiana de Rosnay Anotimpul ploilor? Eu am citit doar Vieti secrete de la ea si nu mi s-a parut cine stie ce, Din cate inteleg si asta cu ploile e la fel. Ma mai gandesc daca o citesc.

  2. Probabil se potrivește cu vremea 🙂

  3. […] mai făcut cunoștință cu produsele de la Apidava, îți las un link aici și și aici ca să afli părerea mea și despre alte produse de la […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: