Subscribe

* indicates required

Powered by MailChimp

Beauty Recenzii

Viva natura cu produse Vivanatura

Viva natura vine să venereze natura pentru toate darurile pe care ni le-a dat, pe cele pe care le vedem și pe cele pe care nu le vedem. O mulțumire pentru beneficiile sale, un respect enorm pentru natură prin respectarea unorr tradiții de fabricare.

Vivanatura este un brand românesc care, încă de la începuturile sale, fabrică produse de îngrijire personală, cosmetice și îngrijirea părului prin puterea naturii. Produsele lor au ingrediente naturale în proporție de 96-100% naturale, procesate prin presare la rece, fără parabeni.

Vreau să le aduc în atenția ta, prin acest articol, câteva produse minunate pe care le-am primit în cadrul unui eveniment de blogging.

Reamintesc că unele produse nu ni se potrivesc tuturor, asta nu le face mai puțin bune, mai puțin calitative. Este vorba de potrivire între ingrediente și tipul pielii. Așadar, judecați ca atare.

 

Crema de mâini cu cătină și gălbenele Vivanatura

Recunosc: am „mâncat-o”  în mai puțin de două săptămâni, pentru că am folosit-o la greu. Având în vedere situația actuală, spălatul pe mâini mai des, vântul care usucă pielea, produsele de curățenie care afectează structura pielii, praful etc. Crema asta de mâini a fost minutată prin texură, consistență, mirosul deosebit de gălbenele. Gălbenele repară și hidratează intesiv, reface structura pielii. Nu mai spun că o cremă de mâini nu treuie să-ți lipsească din geantă, fiind un produs de bază în îngrijirea personală.

Crema de corp cu portocale și unt de shea Vivanatura

Practic, și mâinile fac parte din corp, așa că această cremă e universală, o poți folosi de la gât în jos, inclusiv pe călcâie. Eu așa am procedat, și procedez, încă o mai am, deși am început-o de o lună.

Nu prea sunt eu fan datul cu cremă pe corp, dar crema asta m-a făcut să devin. Are o consistență cremoasă, ca de smântână. Nu e acea cremă lăptoasă, dar nici untoasă. Are un miros delicios de portocale, intră rapid în piele și hidratează intens.

Cremă demachiată cu migdale- Vivanatura

Deși tipul acesta de demachiere nu-mi mai place, prefer apele micelare, am folosit-o de dragul testării. Are o consistență lăptoaso-cremoasă, albă, potrivită pentru curățarea machiajului. Am folosit-o pentru îndepărtarea rimelului și a rujului și s-a descurcat de minune.

Oservațiile mele sunt strict personale, nu agreez eu formula, însă este un produs de calitate, ce ți-a îndeplinit scopul cu succes. Fiind așa cremoasă este ideală pentru buze și produse de machiaj ce se îndepărtează greu, evitând uscarea tenului. Are pompiță, așa că dozarea este super.

Tonerul cu aloe vera și albăstrele Vivanatura

Un produs care mie mi s-a potrivit de minune, eu având tenul mixt-gras în zona T. E lichid, are miros de plante, dar nu e deranjant sau puternic, e un miros natural, se simte asta.

Eu îl folosesc după demachiere, pentru asigurarea faptului că am realizat acest pas corect și că nu mai am resturi de machiaj pe față. Pregătește tenul pentru aplicarea cremei, oferind un plus de  hidratare.

 

Crema de masaj pentru picioare-Vivanatura

Îmi place să primesc un masaj la picioare în orice perioadă a zilei, nu refuz nicioadată, ba chiar insist. O cremă pentru masaj era ceea ce-mi trebuia, pentru ca experiența să fie și mai plăcută. M-am bucurat de relaxare și datorită produsului de la Vivanatura, care a ajutat ca picioarele să se relaxeze. Mirosul mentolat a încununat totul cu succes!

 Pasta de dinți- Vivanatura

Vivanatura
Vivanatura

Am mai cumpărat pastă de dinți Vivanatura pentru copii, atunci când fiică-mea nu știa să scuipe. Are ingrediente naturale, așa că, dacă o înghițea nu era mare bai. Nu conține fluor, coloranți sau zahăr, nu face spumă la fel ca pastele de dinți obișnuite, dar face treabă ca orice pastă. E chiar de preferat, având în vedere faptul că e naturală.

 

Impresii generale: Ambalajele sunt mate, nu trece lumina prin ele, sunt de calitate, nu am avut probeleme să se rupă vreun capac. Miros natural, proaspăt, fresh. Le ador și deja sunt fană Vivanatura.

Vivanatura
Vivanatura

2 comentarii

  1. Valeria Chertes spune:

    Îmi plac produsele Viva Natura ,am avut și eu.

  2. spune:

    Miros grozav!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: